Lifestyle / Kuhinja
Nova godina sa novim režimom
Sigurno ste nekada u životu odlučili da od Nove godine počnete da doterujete liniju ili ste bar čuli kako je…
Kako je hrana osvojila društvene mreže?
Hrana je jednostavno deo svakodnevice. Bilo da sam spremaš nešto, naručuješ dostavu, jedeš u menzi... Samim tim je i priodno…
Limunska trava Nika Kejva
Davorin Majhenšek je ceo život u ugostiteljstvu. Radio je kao konobar, kuvar, menadžer lokala, somelije. Poslednju deceniju vodi kuhinju na…
Fud bloging kao strast
Hrana je važan deo svakodnevice svih nas, pa zato ni ne treba da čudi pažnja koju dobijaju fud blogovi i…
Nebeska mućkalica
Momčilo Conić, kuvar iz Leskovca dobio je poziv Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije (NASA) i organizacije "Big City Space Club Kitchen"…
Facebook uvodi dvostruku autentifikaciju za članove Protect programa
Facebook štiti svoje rizične korisnike i uvodi dvostruku autentifikaciju (2FA) za članove Protect programa. Ove korake Facebook je preduzeo kako bi…
Pravi ajvar je od pečene paprike
Stigla nam je jesen, a s njom i spremanje zimnice. A sinonim za to je ajvar. O tome koliko ljudi…
Kidana svinjetina iz rerne
Kako bismo vas nagovorili da vreme i dalje provodite kod kuće, pripremili smo recept koji zahteva mnogo vremena, ali malo…
Zapečene tikvice
Potrebno: pet mladih tikvica srednje veličine, 500 grama mešanog mlevenog mesa, 300 grama pirinča (okruglog zrna, lepše je), pola litra soka od paradajza,…
Proleće na tanjiru
Ako ne možete da izađete napolje i uživate u proleću u meri u kojoj biste hteli, to ne znači da…
Zdravi, a ukusni slatkiši
Boravak u karantinu sve više otvara apetit. Zbog viška slobodnog vremena samo razmišljamo o tome šta ćemo sledeće praviti, ili…
Anketa
Na koji način koristiš ChatGPT?