...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Sia i Noel Galager stižu na Siget!

09.03.2016.

Organizatori Siget festivala (Sziget) objavili su imena 16 novih izvođača koji će ove godine nastupiti na “Ostrvu slobode” u Budimpešti, među kojima su i Sia, Excision, Dyro, Noel Gallagher's High Flying Birds, Travis Scott i mnogi drugi! 

.

Ovogodišnji festival trajaće nedelju dana, od 10. do 17. avgusta, a ranije je već objavljeno da će, pored ostalih, nastupiti i Muse, David Guetta, The Last Shadow Puppets, Bastille, Bullet For My Valentine, John Newman, Parov Stelar i mnogi drugi.

"Jake Bugg će doneti indie zvuk na 'Ostrvo slobode', Molotov će razmrdati posetioce, dok će nas Travis Scott oduševiti svojim hip-hop bitovima. Pravo iz Kanade stižu Crystal Castles sa svojim eksperimentalnim elektronskim zvukom, kao i Excision sa dabstepom. Raznovrsnosti žanrova na Szigetu doprineće i UNKLE, zatim JAIN, Wilkinson, Aurora, Dyro, Oscar and the Wolf i Tourist", kaže se u saopštenju festivala.

Organizatori navode da ove godine očekuju goste iz više od 90 zemalja i najavljuju će u predstojećem periodu objaviti i brojne nemuzičke sadržaje Sigeta, koji predstavljaju "dušu festivala".

sia sziget

"Siget nije samo muzički festival, već i mesto gde su moderni ples i pozorište podjednako važni", navode, pored ostalog, organizatori u saopštenju, dodajući i da se ulaznice za festival prodaju brzo, a nadogradnje za kampove još brže i da je VIP kamp već rasprodat!

Opcije za smeštaj u Budimpešti tokom festifvala potražite na ovom linku, dok se informacije o ulaznicama i svim ostalim detaljima mogu naći na oficijelnom sajtu festivala.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Gallagher ipak u Tvornici

Zagrebački koncert Noel Gallagher’s High Flying Birdsa preseljen je sa stadiona Šalata u Veliki pogon Tvornice kulture.

.

Noel Galager 16. avgusta u Zagrebu

Bivši vođa grupe Oasis Noel Galager nastupiće sa svojim sastavom High Flying Birds na zagrebačkom stadionu Šalata u utorak 16.…

.

Karijera Noela Galagera kroz filmsku analogiju

    "Daću vam jednu analogiju. Ako biste saželi moju karijeru kroz filmove, Oejzis su mešavina Vuka sa Vol Strita i Spasavanje redova Rajana -…

.

Apple predstavio novi iPhone

Događaj godine u sferi telkomunikacija i IT-ja održan je u sredu u San Francisku. Ceo svet je u live prenosu…

.

Nagrade za najbolje mlade preduzetnike

   Social Impact Awards je program promocije društvenog preduzetništva namenjen studentima. Edukativne radionice u okviru programa upravo su završene i…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo