...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Muzika

Album nedelje: Sia - Everyday is Christmas

19.12.2017.

Božićna fantaSia!

.

Da je snimanje božićnih pesama i albuma još uvek proverena formula za planetarni uspeh praćen vrtoglavom zaradom od tantijema, već su nam u godinama iza nas dokazale pop zvezde poput Maraje Keri, Majkla Bublea i Toni Brekstona, a u ovaj autorski poduhvat nedavno se upustila i Sia Kejt Izobel Furler snimivši božićni album "Everyday is Christmas”. Australijskoj pevačici će ovo izdanje biti prvi božićni album u karijeri. Materijal sadrži deset originalnih božićnih pesama, za koje se pevačica nada da će postati prigodni hitovi. Najavni singl bila je je pesma 'Santa's Coming for Us'. 

Spot za pesmu Santa's Coming For Us

Praznično muzičko izdanje pod nazivom "Everyday is Christmas" sadrži 10 pesama, a na ovom albumu Sia je radila sa Gregom Kurstinom koji će, uprkos stihovima ispunjenim božićnim temama i toplom prazničnom atmosferom, ostati veran originalnom muzičkom maniru 42-godišnje australijske pevačice.

sia2 jpg

Pravo lice nove pop muzike: Sia

Zvanični izlazak albuma bio je 17. decembra. Najveći fanovi mogli su da naruče album i u pretprodaji pa su tako zaslužili i tematski, novogodišnji, poklon u "Sia stilu".

Spot za pesmu Cany Cane Lane

Dakle, album je u prodaji već nekoliko dana, a na naslovnici izdanja je njena dugogodišnja saradnica Medi Zigler (Maddie Ziegler). Ko veruje u Božić – shvatiće krilaticu novog albuma kog potpisuje jedna veoma nesvakidašnja autorka i zaljubljenik u božićne čarolije. 

U nastavku pogledajte spot za pesmu "Puppies Are Forever"

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo