...
TRENUTNO13:30 - 13:45Pesma dana

Muzika

Album nedelje: The Vaccines - Combat Sports

09.04.2018.

Borbeni spo(r)tovi!

.

Engleski indie rok sastav Vaksins (The Vaccines) objavio je novi, četvrti po redu, studijski album pod imenom "Combat Sports" i on predstavlja naslednika ploče "English Graffiti" iz 2015. godine. Bend je studiozno najavljivao novo izdanje, a sve je počelo singlom "Nightclub".

Spot za pesmu "Nightclub"

Ovim izdanjem momci iz zapadnog Londona se vraćaju svojim korenima. To znači da nas očekuje album pun melodičnih power pop pesama uz dosta žestokih gitara i horskih refrena. Nije kao da su previše odlutali od svog fazona, ali možda na kratko odustali od potrage za hitom. Sa "I Can't Quit", to je ispravljeno.
 
 
Spot za pesmu " I Can't Quit"
 
Vaksins je jedan od najpominjanijih bendova novog milenijuma. Karijeru su započeli albumom "What Did You Expect from the Vaccines" iz 2011. godine, sledeće su objavili još uspešniji "Come of Age", dok su pre dve godine objavili pomenuti "English Graffiti". Ukupno, bend je prodao više od milion ploča širom sveta. 



Spot za zaraznu pesmu "Your Love is My Favorite Band"

Ovaj voljeni bend ima već petnaest singlova koji su se vrteli na BBC Radio 1, nastupe kod Džulsa Holanda, ali i samostalni koncert u prestižnoj O2 areni u Londonu. Iza sebe imaju mnogo nominacija i osvojene nagrade za svoj rad. 
 
tv3 jpg
 
Preležali male boginje: Joan, Timoti, Džastin, Fredi i Arni
 
Da postoji verna baza fanova u Srbiji, saznali smo na prošlom Exitu, a ovaj bend za koji svi kažu da treba videti uživo, uskoro kreće na novu turneju.
 
U nastavku pogledajte spot za pesmu "Put It On A T-Shirt" koja otvara novi album.
 
 
Spisak pesma:
 
1. Put It On A T-Shirt 
2. I Can not Quit 
3. Your Love Is My Favorite Band 
4. Surfing in the Sky 
5. Maybe (Luck of the Draw) 
6. Young American 
7. Nightclub 
8. Out On The Street 
9. Take It Easy 
10. Someone To Lose 
11. Rolling Stones
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo