.
Trenutno
Music mix
Muzika

Album nedelje: Sharon Van Etten - Remind Me Tomorrow

20.02.2019.

Povratak iskrenosti!

.

Kantautorka iz Nju Džersija Sharon Van Etten konačno je objavila peti album "Remind Me Tomorrow" za izdavačku kuću Jagajguwar, diskografski neslednik prethodnog veoma uspešnog izdanja "Are We There" iz 2016. godine. Šeron je nove kompozicije stvarala tokom trudnoće, a u istom periodu se uspešno vratila i studijama psihologije.

Cela priča začinjena je prefinjenom ženskom energijom, dok njen glas priziva oluje i istražuje smirenost. Može se slobodno reći da se ovde radi o njenom stvaralačkom vrhuncu, što ovaj album čini još više atmosferskim, emotivnim i prodornim. U prevodu, pun je hitova!

Prvi video urađen je za singl "Comeback Kid"

Šeron je do sada oprobala svoje talente na više strana. Prvo se bavila glumom, pojavila se u Netfliksovoj tv seriji "The OA" i bila jedan od muzičkih izvođača u tv seriji "Twin Peaks" Dejvida Linča. Napisala je i muziku za film "Strange Weather" iz 2017. godine. Svoja i tuđa životna iskustva opisala je kroz pesme pune disfunkcionalnih veza i neurednih navika, dok svih deset kompozicija zajedno čine jednu efikasnu mašinu.

Spot za pesmu "Seventeen"

Album je producirao Džon Kongleton koji je dobio originalne demo snimke i pomogao Van Etenovoj da stvori novi zvuk, na kome je klavir u prvom planu u odnosu na prehodne albume gde dominiraju gitare. "Remind Me Tomorrow" je napravljen nakon što je njena kreatorka mislila da je neko vreme raskrstila s muzikom, a ono što je najvažnije u toj albumskoj pauzi, Šeron je prihvatila još jedan izazov - postala je roditelj. Manji umetnik bi u svemu tome našao jeftinu priču o ispunjenju. Ova priča ima divne pesme.

U nastavku pogledajte spot za pesmu "Jupiter 4"

Spisak pesama:

1.           "I Told You Everything"             

2.           "No One's Easy to Love"                          

3.           "Memorial Day"                          

4.           "Comeback Kid

5.           "Jupiter 4"                      

6.           "Seventeen"     

7.           "Malibu"                        

8.           "You Shadow"               

9.           "Hands"                          

10.         "Stay"

.
Nakon objavljivanja albuma "Braća" a pre nastupa na Exit festivalu, porazgovarali smo sa ekipom Bekfleš i pitali ih da vam preporuče…
.
Smeta nam kiša, smeta nam kad je pretoplo, ali poprilično smo sigurni da su ovonedeljni događaji više nego poželjni..
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?