...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Muzika

Album nedelje: Sam Smith - The Thrill Of It All

06.11.2017.

Nova transformacija oskarovskog glasa!

.
Sam Smith je takođe jedan od retkih izvođača koji je pisao pesmu za čuveni filmski fenomen "James Bond" koji mu je upravo i doneo pomenutog Oskara.
 ss3 jpg
Put do zvezda već sa prvim studijskim albumom "In The Lonely Hour" iz 2014.

Prvi singl sa albuma, "Too Good At Goodbyes", koji je objavljen 6. septembra, dostigao je prvo mesto u Velikoj Britaniji, što je njegov šesti singl koji je postigao takav uspeh. Iako je Sem uveliko poznat po fenomenalnim idejama za svoje muzičke klipove, fanovima se čini da je ovaj spot možda i najbolji do sada. Pre izlaska albuma, Sem je održao seriju manjih nastupa u Londonu, Njujorku, Berlinu i Los Anđelesu, gde su fanovi imali priliku da čuju i delić novog materijala. U sklopu promocije novog albuma, Sem se po drugi put predstavio u popularnom američkom šou "Saturday Night Live", gde je uživo izveo pesme "Pray" i "Burning" koje se nalaze na ovom izdanju.
 
Spot za kompozociju "Too Good At Goodbyes"
 
Na novom albumu je sarađivao sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom, čuvenim producentom Džimijem Nejpsom. Na albumu "The Thrill Of It All" su učestvovali i Timbelend, Malaj, Džejson Bojd i Stargejt. Na pesmi "No Peace" je sarađivao i sa mladom umetnicom, koja nastupa pod umetničkim imenom Jeba. Važno je napomenuti da je album  od pre nekoliko dana dostupan u standardnoj (10 pesama) i specijalnoj (14 pesama) verziji.

Novi album je bio najavljen singlom "I Am Not The Only One"
 
Smit je nedavno objavio da je homoseksualac, a početkom meseca se prvi put pojavio u javnosti sa novim dečkom Brendonom Flinom.
 
U nastavku poslušajte verziju pesme "Burning" koje snimljenja uživo u studiju.
 


  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo