...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Muzika

Album nedelje: Pink - Hurts 2B Human

05.06.2019.

Pink's Not Dead!

.

Ališa Mur (Alecia Moore), u narodu poznatija kao Pink ima novi, osmi album "Hurts 2B Human". Iz samog naslova možemo zaključiti da se i ova pevačica priklonila trendovskom stavu o skorašnjem kraju sveta i da za takvo predskazanje jedino krivi ljudski rod! Dobro, ima tu i istine, ali pitanje je koliko će taj isti svet biti dobar sa veštačkim oblicima života?!

Ostavimo sad ove crne misli i okrenimo se nešto vedrijim, roze tonovima. 

Spot za prvi singl sa novog albuma: "Walk Me Home"

Zanimljivo je istaći da pored 13 kompozicija, album donosi i isto toliko (možda i više) producentskih imena koja su oblikovala novi zvuk zvezde iz Pensilvanije. Dobro, sve se vrti samo oko zarade, tako da se može reći i da je ovaj eksperiment uspeo! Zato ovde nema jednog određenog žanra, svi su u igri, što je dobro poznato kada govorimo o pređašnjim radovima ove pevačice. Za svakog po nešto - za nekog i više od toga.

Da budem jasniji, ona muzika koja vas prati dok probate krpice u, recimo, radnjama modnih lanaca H&M.

Spot za pesmu "Hustle"

Pink je pre nekoliko dana obavila i naslovni singl albuma, odnosno saradnju s Kalidom. Osim njega, na albumu gostuju i Keš Keš na pesmi "Can We Pretend", Kris Stejplton na "Love Me Anyway", dok je s Vrabelom zapevala "90 Days". 

Spot za pesmu "Can We Pretend?"

Pink je u karijeri objavila osam studijskih albuma i prodala više od 60 miliona primeraka. Prošli album "Beautiful Trauma" dostigao je platinasti tiraž i bio nominovan za Gremi, u kategorijama za najbolji pop solo nastup i najbolji pop vokalni album. Pink je pravi muzički kameleon, ali ne menja boju!

U nastavku poslušajte pesmu "90 Days".


Dušan Majkić

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo