.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Muzika

Album nedelje: Pink - Hurts 2B Human

05.06.2019.

Pink's Not Dead!

.

Ališa Mur (Alecia Moore), u narodu poznatija kao Pink ima novi, osmi album "Hurts 2B Human". Iz samog naslova možemo zaključiti da se i ova pevačica priklonila trendovskom stavu o skorašnjem kraju sveta i da za takvo predskazanje jedino krivi ljudski rod! Dobro, ima tu i istine, ali pitanje je koliko će taj isti svet biti dobar sa veštačkim oblicima života?!

Ostavimo sad ove crne misli i okrenimo se nešto vedrijim, roze tonovima. 

Spot za prvi singl sa novog albuma: "Walk Me Home"

Zanimljivo je istaći da pored 13 kompozicija, album donosi i isto toliko (možda i više) producentskih imena koja su oblikovala novi zvuk zvezde iz Pensilvanije. Dobro, sve se vrti samo oko zarade, tako da se može reći i da je ovaj eksperiment uspeo! Zato ovde nema jednog određenog žanra, svi su u igri, što je dobro poznato kada govorimo o pređašnjim radovima ove pevačice. Za svakog po nešto - za nekog i više od toga.

Da budem jasniji, ona muzika koja vas prati dok probate krpice u, recimo, radnjama modnih lanaca H&M.

Spot za pesmu "Hustle"

Pink je pre nekoliko dana obavila i naslovni singl albuma, odnosno saradnju s Kalidom. Osim njega, na albumu gostuju i Keš Keš na pesmi "Can We Pretend", Kris Stejplton na "Love Me Anyway", dok je s Vrabelom zapevala "90 Days". 

Spot za pesmu "Can We Pretend?"

Pink je u karijeri objavila osam studijskih albuma i prodala više od 60 miliona primeraka. Prošli album "Beautiful Trauma" dostigao je platinasti tiraž i bio nominovan za Gremi, u kategorijama za najbolji pop solo nastup i najbolji pop vokalni album. Pink je pravi muzički kameleon, ali ne menja boju!

U nastavku poslušajte pesmu "90 Days".


Dušan Majkić

.
Šta može povezati dvadeset ljudi da provode veme zajedno, na istom mestu u isto vreme, a da nije posao? Muzika. Jovan Skendžić…
.
Festival ekološkog pozorišta biće održan od 22. do 25. avgusta u Bačkoj Palanci. Za ova četiri dana svi posetioci moći će…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?