...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Muzika

Album nedelje: Justin Timberlake - Man of The Woods

06.02.2018.

Pop drvoseča sjajnog glasa!

.

Jedna od najvećih zvezda moderne pop muzike, Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) objavio je novi album "Man of the Woods", a za istoimenu pesmu snimio je i prvi spot. Kaže da je ovaj album inspirisan njegovim sinom, suprugom i ličnim putovanjem od Memfisa do mesta na kojem se nalazi danas. Stoga ne čudi što se njegova supruga Jessica Biel pojavljuje u video spotu za pesmu "Man of the Woods". Na novom albumu je sarađivao sa Timbalandom, Neptunsima, kao i sa Ališom Kiz.

Inspirativan spot za naslovnu kompoziciju albuma.

Kao i kod svih pređašnjih albuma i ovo izdanje odiše promenama i svežim muzičkim smernicama koje Džastin voli da primenjuje. Tako je ovaj američki pevač rešio da promeni stil, pa je prvi singl bio u fanki fazonu, no ostao je dosledan svojim nekadašnjim saradnicima - ponovo sarađuje sa Timbalandom Danjom, zaslužnim za uspeh njegovih prethodnih albuma.

Spot za pesmu "Filthy"

Timberlejk, koji je ove godine nastupio na finalu "Superbowla", novi album sa 16 pesama objavio je 2. februara. Narednih dana objaviće još tri spota, koje je snimio sa različitim režiserima.

Spot za pesmu "Say Something"

Vlasnik deset nagrada Gremi i četiri Emija, 31. januara je proslavio 37. rođendan, a ovo je njegov najambiciozniji album do sada – zvučno i tekstualno. Kombinujući zvukove tradicionalnog američkog roka sa modernim uticajima pomenutih, novi Timberlejkov materijal istražuje proces u stvaranju poznatiji kao "storytelling".

Ovaj talentovani glumac i muzičar, do sada je u karijeri prodao više od 32 miliona albuma, a prethodna tri albuma su dostigli platinaste i multiplatinaste tiraže u celom sveta.

U nastavku pogledajte spot za pesmu "Supplies".

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo