.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Muzika

Album nedelje: Jonathan - To Hold

27.02.2018.

Fiume Power Pop!

.

Riječki bend Jonathan objavio je nedavno novi album "To Hold" i time zaokružio priču započetu pre godinu dana izdanjem "To Love". Album "To Hold" donosi osam novih pesama, od kojih su već predstavljeni singlovi "Something To Cry About" i aktuelni "I Never Meant To Be There". Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića u Zagrebu, kao i u riječkom G.I.S.-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec (gitarista benda Let 3), koji je i dosad radio na svim izdanjima benda. Novi album sadrži i prvi duet Jonathana i to s Lovely Quinces s kojom su udružili snage u pesmi "I Don’t Mind".

Spot za pesmu "I never Ment To Be There"

Od gostujućih izvođača, na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac, koji svira klavijature na svim pesmama i harmoniku u "Monkeys", a i već neko vreme nastupa s bendom. Tu je i dečiji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojem je dirigovala Ana Jakšić u pesmi "Way To Go".

Pesma "Monkeys"

Omot albuma "To Hold" naslika jeo Mislav Lešić Džedaj. Album je dostupan za download na bandcamp stranici benda. Objavom albuma "To Hold", zaokružena je celina započeta izdanjem "To Love" koje je objavljeno u februaru 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista. 

Ovde možete preslušati celo prošlogodišnje izdanje "To Love"

Prvi deo 2018. Jonathan će provesti promovišući "To Hold" u regionu. Publika u Srbiji ih može doživeti na koncertnoj promociji albuma, koja će biti održana 27. aprila u beogradskom Kulturnom centru Grad.

U nastavku poslušajte pesmu "Seasons"

.
U okviru aktuelne turneje po Balkanu, riječki indie rock bend Jonathan dolazi u Novi Sad. Prvi samostalni koncert u našem gradu…
.
Novosadski stoner/heavy rock/sludge bend Northern Revival bi do kraja godine trebalo da objavi novi EP, a kao najava tog izdanja…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li treba ukinuti letnje/zimsko računanje vremena?