...
ORADIO UŽIVO

Muzika

Album nedelje: Blondie - Pollinator

29.05.2017.

Zauvek mladi!

.

Posle više od 40 godina na rokenrol sceni, kultni njujorški bend Blondi (Blondie) realizovao je svoj jedanaesti studijski album! Neprikosnovena frotmenka benda, Debi Hari (Debbie Harry) i ekipa su se ovoga puta vratili sirovijem zvuku kako bi promenili kurs koji ih je na dva prethodna albuma odvukao u elektronske vode.

bl1 jpg

Trenutna postava grupe Blondi

Album su najavili pravim plesnim hitom pod imenom "Fun" sa kojim su hteli da pošalju poruku kako je jedino dobra čista zabava potrebna za večan život među neumornim plesnim bitovima. Srž benda je i dalje ostao dobitni triling: Debi Hari, njen suprug/gitarista Kris Stejn i jedan od najboljih bunjara u istoriji rokenrola, nezaustavljivi Klem Burk.

Spot za pesmu "Fun"

Drugi video urađen je za kompoziciju "Long Time" i može se reći da se radi o najboljoj i najsvežijoj numeri koja krasi album Pollinator. 

Spot za pesmu "Long Time"

Za jednu grupu koja je napravila nezaboravne hitove poput "Heart of Glass", "Call Me", "Atomic", "The Tide is High" ili "One Way or Another", nema se šta puno dodati. Istrajnost na sceni dovoljan je dokaz koliko jedna prava muzička priča može da ima dugovečnu sudbinu. Svaki novi album sastava Blondi još je jedna potvrda kakao se davno zacrtana ideja može održavati. Osetite i vi tu energiju, O Radio vam je toplo preporučuje!  

U nastavku pogledajte tv nastup kod kultnog Džulza Holanda:

Spisak pesama:

1. Doom or Destiny

2. Long Time

3. Already Naked

4. Fun

5. My Monster

6. Best Day Ever

7. Gravity

8. When I Gave Up On You

9. Love Level

10. Too Much

11. Fragments

 

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo