.
Trenutno
Radio Gruvanje
 Alma Kovčić
Društvo / Obrazovanje

Prijavite se za radionice na Danima inženjera

24.03.2015.

Novosadski dani inženjera „EBEC Novi Sad“ održaće se od 27. do 29. marta. Pored takmičenja u realizaciji studije slučaja i nadmetanja ekipa u realizaciji timskog dizajna za koji su već oformljeni timovi, održaće se i radionice na koje zainteresovani studenti još mogu da se prijave.

.

Kako kažu organizatori "EBEC-a", radionice će se pre svega odnositi na edukativni deo, a akcenat je na spoznavanju veština potrebnih za usavršvanje u karijeri i fakultetu.

„Mislimo da je neformalno obrazovanje kao i neprestano učenje ključ uspeha za svakog studenta“, rekao je predstavnik "EBEC-a" Nemanja Matić.

ebecgosti png

Foto: Predstavnici EBEC-a najavljuju radionice

Radionice će držati predstavnici kompanija, među kojima je i "VIP", koja će dati problem za rešavanje u delu Studije slučaja, ali će držati i radionicu o takozvanim „soft skills“ te kako da kreirate oglas za posao ili zašto su važne studentske prakse. Više o samoj radionici pročitajte ovde.

Ono što je još interesantno jeste i radionica "Mense", čiji će predstavnik govoriti o razvoju veština menadžera. Pobednike u rešavanju studije slučaja i timove za realizaciju dizajna očekuju nagrade. Rok za prijavu na radionice je do 25. marta, do 23 časa.

Radionice će se održati na Fakultetu tehničkih nauka i Tehnološkom fakultetu, a učešće je besplatno.

Raspored radionica možete pogledati ovde, a na ovom mestu se možete prijaviti. 

N.Š.

.
Art terapija - sredstvo isceljenja, blagostanja i razvoja biće održana u Kulturnoj stanici Eđšeg u četvrtak, 17. oktobra. Cilj…
.
Predavanje Đorđa Krivokapića iz SHARE fondacije na temu organizacije poslovnih sistema u kolaborativnoj ekonomiji odnosno "Kako…
.
Četvrti po redu Festival mentalnog zdravlja očekuje nas od 10. do 20. oktobra na različitim lokacijama u Novom Sadu.
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?