...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Takmičenje za mlade inženjere

19.11.2018.

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Novi Sad organizuje projekat "EBEC Novi Sad - Novosadski dani inženjera" za studente Univerziteta u Novom Sadu. Projekat obuhvata inženjersko takmičenje koje će biti održano od sedmog do devetog decembra, ali i soft skills radionice na različite teme. Prijave su otvorene do srede, 21. novembra.

.

Četiri tima od po četiri učesnika takmičiće se jedni protiv drugih u jednoj od dve kategorije koju sami odaberu: u studiji slučaja koja podrazumeva rešavanje stvarnih problema kompanije ili u timskom dizajnu, odnosno izradi rešenja za dati zadatak koristeći ograničene količine materijala u ograničenom vremenskom periodu.

Takmičenje se sastoji od tri runde: lokalne, regionalne i finalne. Pobednici lokalne runde novosadskog Univerziteta (7.12 - 9.12) nastaviće učešće na regionalnoj rundi koja će takođe biti održana u Novom Sadu, a koja je jedna od ukupno 15 regionalnih rundi. Sledi finale u Torinu, gde će biti nagrađeno najboljih osmoro.

Projekat je namenjen svim studentima fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koji žele da unaprede svoje inženjerske i prezentacione veštine u okviru timskog rada. Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno, a možete se prijaviti ovde.

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada je neprofitna, apolitična studentska organizacija. Novosadski ogranak međunarodnog udruženja studenata tehnike Evrope – BEST jedna je od 95 lokalnih BEST grupa, koje se nalaze na isto toliko univerziteta u 33 države širom Evrope.

Možda te još zanima:

.

Džoker stiže u Mortal kombat 11

Ovo je debi najpoznatijeg DC zlikovca u Mortal kombatu, a u okviru Kombat Packa biće dostupan od 28. januara.

.

KOMS pokreće školu za buduće jutjubere

Jutjub godinama unazad predstavlja jedan od glavnih izvora informisanja mladih, ali i perspektivan prostor za razvoj karijere. Zbog toga je…

.

Brzinske nudle sa povrćem

Ispitni je rok i hladno je i kraj je radne sedmice. Zato danas jedan brz, jednostavan i veoma ukusan ručak.

.

City Jam i ove godine u Novom Sadu

Novi Sad će i ove godine biti u centru pažnje kada su u pitanju zimski sportovi. Prvog februara publika će…

.

Otvori dve aplikacije odjednom

Želite da vam dve aplikacije budu otvorene na ekranu telefona u isto vreme? Nikakav problem, imamo aplikaciju koja to i…

.

Google objektiv za odeću

Koliko puta vam se desilo da odete do grada, u prolazu vidite neku košulju, majicu ili duksericu, a nemate vremena…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo