...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Tehnologija

Takmičenje za mlade inženjere

19.11.2018.

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Novi Sad organizuje projekat "EBEC Novi Sad - Novosadski dani inženjera" za studente Univerziteta u Novom Sadu. Projekat obuhvata inženjersko takmičenje koje će biti održano od sedmog do devetog decembra, ali i soft skills radionice na različite teme. Prijave su otvorene do srede, 21. novembra.

.

Četiri tima od po četiri učesnika takmičiće se jedni protiv drugih u jednoj od dve kategorije koju sami odaberu: u studiji slučaja koja podrazumeva rešavanje stvarnih problema kompanije ili u timskom dizajnu, odnosno izradi rešenja za dati zadatak koristeći ograničene količine materijala u ograničenom vremenskom periodu.

Takmičenje se sastoji od tri runde: lokalne, regionalne i finalne. Pobednici lokalne runde novosadskog Univerziteta (7.12 - 9.12) nastaviće učešće na regionalnoj rundi koja će takođe biti održana u Novom Sadu, a koja je jedna od ukupno 15 regionalnih rundi. Sledi finale u Torinu, gde će biti nagrađeno najboljih osmoro.

Projekat je namenjen svim studentima fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koji žele da unaprede svoje inženjerske i prezentacione veštine u okviru timskog rada. Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno, a možete se prijaviti ovde.

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada je neprofitna, apolitična studentska organizacija. Novosadski ogranak međunarodnog udruženja studenata tehnike Evrope – BEST jedna je od 95 lokalnih BEST grupa, koje se nalaze na isto toliko univerziteta u 33 države širom Evrope.

Možda te još zanima:

.

Google potvrdio veliko ažuriranje za Chrome

Google je objavio novu verziju Chrome-a, koji koristi značajno manje memorije od prethodnih verzija, prenosi Forbes. 

.

Šta ima novo u svemiru?

Ako želite da za trenutak pobegnete od svakodnevice, imamo sajt za vas na kojem se možete informisati o tome čime…

.

Discord se rebrendira da bi se udaljio od gejminga

Ova kompanija je objavila da menja svoj fokus ka tome da svoj softver pretvori u mesto gde svako može da pronađe…

.

Alternativni wetransfer

Ako vam je potrebno brzo i brzo deljenje foldera ili datoteka, imamo sajt za vas. 

.

Za lepu letnju baštu

Ukoliko volite da imate i uređujete lepu, letnju baštu tokom leta, imamo aplikaciju za vas. 

.

Indija zabranila TikTok

Pored TikToka, Indija je zabranila desetine aplikacija koje su napravile kineske kompanije. Ministarstvo informacionih tehnologija ove zemlje saopštilo je "da…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo