...
TRENUTNO16:45 - 17:00Prava stvar

Muzika / Festivali

Uto Karem, Silicone Soul i još 15 izvođača stižu na Summer3p

11.07.2018.

Organizatori šesnaestog Summer3p festivala, koji se održava od 19. do 22. jula na Termalnim bazenima kraj jezera Palić, najavili su sjajan provod uz najveća svetska i domaća imena elektronske i hip-hop muzike.

.

Kako je najavljeno, na Moon Stageu nastupiće 17 izvođača, između ostalih tehno zvezda iz Italije Uto Karem, legendarni škotski Silicone Soul, mađarski dvojac Secret Factory, a po prvi put festivalska publika imaće priliku da se zanjiše i uz hip-hop i trap ritam.

U četvrtak, 19. jula, festival otvaraju pioniri regionalne hip-hop scene Ajs Nigrutin i Timbe, članovi sastava Bad Copy, koji su poznati po autentičnim nastupima i duhovitim i provokativnim tekstovima.0

Nakon njih nastupiće osnivači trap pravca u Srbiji, domaći izvođači Drippy Yunsuke i Deki, kao i Lafly iz Rusije koji se smatra ključnom figurom ovog talasa u Subotici. Veče će zatvoriti Nemanja Stojanović aka Neomodern, član subotičkog minimal synth dua YusYus sa kojim je nastupao kako u Srbiji i regionu, tako i širom Evrope.

Najveća zvezda ovogodišnjeg festivala, renomirani italijanski DJ Uto Karem, nastupiće u petak 20. jula. Smatra se jednim od najvažnijih ljudi iz branše, s obzirom na veoma ozbiljan rad u produkciji muzike, menadžmentu vlastite etikete Agile Recordings i dobroj reputaciji koja ga prati. 

Jednodnevne ulaznice će moći da se kupe na ulazu u festivalski prostor po ceni od 399 dinara, osim za četvrtak kada će cena iznositi 199 dinara. Poslednjeg dana, u nedelju od 15 do 22h, ulaz će biti besplatan za sve koji donesu po tri prazne limenke.

Posetioci festivala moći će svoju kreativnost i aktivizam da ispolje i učešćem u nekoj od kampanja, radionica ili sportskim aktivnostima kao što su joga, aerobik i fitnes, odbojka, speedminton.

Detaljnije informacije o programima i satnici festivala možete pronaći na njihovoj zvaničnoj stranici.


Možda te još zanima:

.

Summer3p okuplja mlađu publiku

Summer3p festival na Paliću zvanično je počeo. Prve večeri festivala glavne zvezde bili su Ajs Nigrutin i Timbe, a deo…

.

Summer3p festival: Dve decenije prijateljstva i dobre energije

Leto u Subotici će i ove godine obeležiti Summer3P festival. Jubilarno 20. izdanje festivala, koje će se održati tokom predstojećeg…

.

Vodič za Prvi maj: Od vašara do netaknute prirode; protesti drugi put

Još jedan Međunarodni praznik rada je pred nama. U znak sećanja na masovne radničke proteste u Čikagu, 1886. godine, ovaj…

.

Festival evropskih vrednosti

U subotu, 17. jula na Letnjoj pozornici na Paliću otvoren je 28. Festival evropskog filma "Palić", koji će trajati do…

.

Summer 3p: Žurke i filmovi, ali ove godine bez kupanja!

Festivalsko leto je u punom jeku, gotovo svakog vikenda se negde održava po neki festival, a jedan od onih na…

.

Summer3p od 26. do 28. jula

Novo, 17. izdanje festivala Summer3p biće održano od 26. do 28. jula na Muškom štrandu kraj Palićkog jezera. Ove godine nastupiće James Lavell,…

  • 16:10 Pesma dana
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Šta se kuva?
  • 18:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo