.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Muzika / Festivali

Summer3p okuplja mlađu publiku

20.07.2018.

Summer3p festival na Paliću zvanično je počeo. Prve večeri festivala glavne zvezde bili su Ajs Nigrutin i Timbe, a deo ekipe O radija otišao je tamo kako bi najbolje preneli atmosferu ovogodišnjeg festivala.

.

Summer3p festival na Paliću ove godine okupio je zanimljive ličnosti elektronske scene. Ono što je zanimljivo za prvo veče festivala je da su hedlajneri ove večeri zapravo ljudi koji nisu u elektronskoj muzici, a zašto je tako, objasnio nam je organizator festivala Oliver Tomić.

"Mi smo zadnjih godina išli po žurkama i shvatili da to klinci vole i onda smo odlučili da im pružimo šansu, spustili smo cenu karte i doveli Ajsa i Timbeta kao hedlajnere jer su oni old  school pa da vidimo kako izgleda old i nju skul. Mi smo udruženje koje voli da eksperimentiše", objasnio je Oliver Tomić.

image3 jpeg

Kako je već objasnio organizator festivala, oni prate mlade i ono što oni slušaju, te ove godine  može se primetiti da su izvođači znatno mlađi nego na ostalim festivalima. Jedna od izvođačica, Kristina Vrgov ima 18 godina i prvi put nastupa na Summer3p festivalu.

"Jako lep ambijent, sve je lepo sklopljeno, atmosfera je super. Imam 18 godina i počela sam ovim da se bavim pre godinu dana, zavolela sam tehno preko mode jer se na pistama pušta takva muzika. Primetili su me na instagramu jer tamo puštam svoje radove", rekla je Kristina Vrgov.

Program traje do nedelje a pored večernjeg programa, postoji i dnevni koji će kulminirati u nedelju sa zanimljivim aktivnostima.

.
Francuski bend The Wackids, koji svira hard rok na dečijim instrumentima, biće jedan od hedlajnera ovogodišnjeg Festivala uličnih…
.
Kad se među mladima pomene džez, retko ko ne pomisli na muziku iz prve polovine prošlog veka i na nešto što je staro, neprivlačno…
.
Ako se drugog dana Nišvila lako mogao izdvojiti favorit večeri, za treće veče se to ne bi moglo reći. Lisa Simone je premijerno…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Kako se hranite tokom leta?