...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Lovefest: Energija susreće disko!

06.08.2016.

Drugo veče Lovefesta bilo je u znaku elektronske muzike i hip hopa, ali na Energy bini apsolutni hit bio je disko! Čovek koji u svom DJ imenu voli da pokaže šta radi – Horse Meat Disco napravio je sjajan set sa disko frazama umiksanim sa tvrđim tehno zvukom, a posle njega su ga pratili i Tornado Wallace i hedlajner Phil Weeks.

.

Fire bina tokom nastupa Ellen Allien

Iako je Energy stejdž manji od Fire bine, mnogi su odlučili ipak tu da ostanu, đuskaju i vrate se godinama unazad u sedamdesete, propuštajući Paranoid London, Ellen Allien i Bena Klocka – toliko je bilo sjajna žurka!

horse meat disco lovefest

Horse Meat Disco

Ipak, i na Fire bini je bilo više ljudi nego ikad! Neuobičajeni setovi, sa odličnim dropovima i ponekad tvrđim old school zvukom privukli su masu sve do mesta gde su se zvukovi sa različitih bina malo mešali, ali je čak i tu bila gužva. Posebno zanimljivo na Lovefestu jeste to što u svakom trenutku možete da vidite sve ljude koji su na festivalu, jer je park brdovit, a bine su u podnožjima.

vatra fire stage lovefest

Fire stage zaista ima i vatru!

Vatra, vatromet, dim u boji, vizuali, energija, skakanje! Sve to na samo tri bine, a tokom dana bilo je i kupanja uz Dejana Milićevića, Marka Nastića i Marka Milosavljevića koji su napunili i bazen, ali i tribine pored.

patke lovefest

Neko je pratio i svaki sound check!

Live bina bila je u znaku hip hopa, pa su Stereo Banana, Iskaz, Edo Maajka, Marčelo, Degeneza i Mimi Mercedez toliko energije preneli na publiku, da je bilo nemoguće prošetati, a ne osetiti želju za skakanjem!

stereo banana

Stereo Banana i publika koja ih obožava

Večeras će na toj bini nastupiti Krstaši, Straight Jackin, E-play, Irie FM, Disciplin A Kitschme i Bjesovi, dok će Energy binu preuzeti Rick Wilhite, Lakuti i Marcello Napoletano, a Fire binu Robert Diez, Martin Buttrich, Pan-Pot i u b2b2b setu Nastić, Milićević i Milosavljević!

ruke publika lovefest

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Šta se desilo sa Live binom na Lovefestu?

Ove godine Lovefest je imao veliku promenu u svojoj organizaciji jer je ukinuta jedina bina koja je se razlikovala od…

.

Love fest u svom najboljem izdanju

Vrnjačka banja prethodnih je dana epicentar ljubitelja elektronskog zvuka. Love fest je svojim konceptom postao prvi festival elektronske muzike u…

.

Lovefest je mesto za sve

Drugo veče Lovefesta prošlo je uz zvezde elektronske muzike među kojima su Sven Vath, Luke Hess, Kenny Larkin i Marsel…

.

Oradio i festivali - to su srca dva!

Nakon što ste prethodnih dana čitali naše liste najboljih regionalnih singlova, najboljih filmova i najvećih promena na društvenim mrežama, na…

.

E-play: Novi materijal je opet potpuno drugačiji

E-play je na Lovefestu razvalio! Počeli su u mraku, polako, taman da zaintrigiraju publiku, koja je nestrpljivo iščekivala ludilo. I…

.

Lovefest: 72 sata sreće, veselja, ljubavi i ekstaze!

Park u Vrnjačkoj banji tutnjao je do 7 sati, a onda je žurka premeštena na bazen! Tri dana neprestanog rejva,…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo