...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Lovefest: 72 sata sreće, veselja, ljubavi i ekstaze!

07.08.2016.

Park u Vrnjačkoj banji tutnjao je do 7 sati, a onda je žurka premeštena na bazen! Tri dana neprestanog rejva, energičnih svirki i ljubavi stavili su Lovefest na mapu festivala koje morate makar jednom posetiti. A ako dođete jednom, potrudićete se da ga nikad više ne propustite!

.

Atmosfera sreće prožima Vrnjačku banju tokom sva tri dana festivala, jer publika zna da je očekuju samo kvalitet, energija, ekstaza!

Biser poslednje večeri Lovefesta bio je Kristijan Molnar koji je već u 22 sata napunio Fire stage, binu na kojoj žurka počinje uglavnom oko ponoći! On je toliko suptilan da ni ne primećujete kako vas vozi po različitim zvukovima, pravcima i osećajima. Samo želite da đuskate, i čim čujete prve minute njegovog nastupa, postajete opčinjeni i ne želite da se set ikada završi. Tokom njegovog nastupa padala je vrlo sitna kiša, koja vas je taman dovoljno rashlađivala, kako biste mogli i dalje da đuskate i do sada nije bila viđena veselija publika na rejvu!

fire bina lovefest

Veče je nastavljeno uz tvrdi tehno i Martina Buttricha, Pan-Pot i Nastića, Milićevića i Milosavljevića. To je bila esencija elektronske muzike u jednoj večeri, tokom nekoliko sati, a verujte veoma je teško đuskati, pa samo i stajati na brdu sve to vreme. Ali publika nikako nije želela da ode, pa je do kraja festivala, odnosno 7 sati Fire stage bio krcat!

straight jackin lovefest

Live bina počinje ranije sa programom, već oko 20 sati, a sinoć su Straight Jackin već od 21 sat napunili livadu ispred bine i iako članovi benda nisu bili energični, publici to nije smetalo da od početka do kraja skaču i pevaju. E-play je razvalio nastup! Oni konstantno eksperimentišu sa novim zvukom, i uvek pronađu u svim tim muzičkim pravcima svoj jedinstven stil, što su sinoć i pokazali. Irie FM je otkazao koncert zbog potencijalne kiše, koje zaista nije bilo mnogo, već je samo prijala, ali su zato Disciplin A Kitschme i Bjesovi nadoknadili propušteno! Neumorni Disciplinci pružili su odličnu svirku, a Bjesovi su pržili dva sata!

Ukoliko razmišljate šta biste preko leta, nemate mnogo novca ili ga i imate, nikako nemojte propustiti Lovefest! To je festival na kom se u vazduhu osećaju ljubav i sreća, ali ne patetično i samo u romantičnom smislu, već su veselje, druženje, đuskanje i sjajna muzika ono što vidite oko sebe tokom 72 sata u Vrnjačkoj banji!

Uskoro ćemo napraviti i vlog sa poslednjeg dana festivala, pa pratite naš Fejsbuk, Instagram i Youtube profil da vidite kako je to izgledalo.

Jasna Žugić

Možda te još zanima:

.

Šta se desilo sa Live binom na Lovefestu?

Ove godine Lovefest je imao veliku promenu u svojoj organizaciji jer je ukinuta jedina bina koja je se razlikovala od…

.

Love fest u svom najboljem izdanju

Vrnjačka banja prethodnih je dana epicentar ljubitelja elektronskog zvuka. Love fest je svojim konceptom postao prvi festival elektronske muzike u…

.

Lovefest je mesto za sve

Drugo veče Lovefesta prošlo je uz zvezde elektronske muzike među kojima su Sven Vath, Luke Hess, Kenny Larkin i Marsel…

.

Oradio i festivali - to su srca dva!

Nakon što ste prethodnih dana čitali naše liste najboljih regionalnih singlova, najboljih filmova i najvećih promena na društvenim mrežama, na…

.

E-play: Novi materijal je opet potpuno drugačiji

E-play je na Lovefestu razvalio! Počeli su u mraku, polako, taman da zaintrigiraju publiku, koja je nestrpljivo iščekivala ludilo. I…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo