.
Trenutno
Music mix
Muzika / Festivali

Love fest u svom najboljem izdanju

05.08.2018.

Vrnjačka banja prethodnih je dana epicentar ljubitelja elektronskog zvuka. Love fest je svojim konceptom postao prvi festival elektronske muzike u Srbiji, a pretposlednje veče obeležila je još veća poseta nego što je to bio slučaj u prethodna dva dana. Neumorna publika, zajedno sa ekipom O radija dočekala je jutro na ovogodišnjem festivalu ljubavi.

.

Prema rečima organizatora, prethodna dva dana Festival ljubavi posetilo je preko dvadeset hiljada ljubitelja elektronske muzike što ukazuje da problemi poput blata i lažnih karata ipak nisu uticali na želju publike da posete najveći elektronski festival u Srbiji.

Ono što je privuklo najveću pažnju je da je ove večeri, za razliku od prethodnih, omogućeno da se dođe do svake bine jer blata više nije bilo u meri u kojoj ga je bilo do sada, te je najveća bina na ovom festivalu pod nazivom Fire stage napokon mogla da bude u potpunosti dostupna.

Iako su nastupi kasnili, publici to nije predstavljalo preveliki problem jer su ostale bine svojim sadržajem privlačile dosta pažnje. Tako su posetioci mogli da prisustvuju slow motion snimanju, igranju bilijara ali nogama, a tu je bila i gluva soba u kojoj posetioci mogu da se snime i da taj snimak ubace u deo pesme koju oni izmiksuju sa DJ-ejem te bine.

lovefest2 jpg

Ove večeri jedni od hedlajnera bili su dvojac Pan-Pot, a Valentino Kanzyani je opet pokazao zašto je i treću deceniju za redom i dalje jedan od slušanijih izvođača u regionu.

Sa druge strane metalnog mosta, na Energy bini koja je prepoznatljiva po svom underground zvuku nastupili su Glenn Underground i Tama Sumo, a žurka je trajala čak do ranog jutra uz tonove Marka Milosavljevića i Subotića.

Blow Stage ugostio je najveće predstavnike rumunskog underground zvuka. Sve popularniji micro house zvuk koji se širio binom iz setova izvođača Priku, Praslea i Cezar zaustavljao je i klabere u prolazu, koji su se potom zadržali tu do ranih jutarnjih časova.

U noći zatvaranja dvanaestog Heineken Lovefest izdanja, Fire, Energy i Blow bina predstaviće čak deset headlinera među kojima su najaktuelnija imena svetske elektronske muzičke scene. Seth Troxler, Loco Dice, Mind Against i Jackmaster ispratiće poslednje veče Fire bine, Energy Stage zatvoriće Gerd Janson, Prosumer i Dan Shake, dok će Blow binu ugasiti Davide Squillace b2b Butch, Leon i George Fitzgerald, a najmanja bina na svetu, 99 Stage biti u muzičkim tonovima rezidenata novosadskog underground kluba Tunnel.

S.P/M.M

.
Zvuci prestonice Francuske kao u filmu "Ponoć u Parizu" Vudija Alena, čekaju vas na Štrandu u petak, 16. avgusta u 21 sat, na velikoj…
.
Jedan on najunikatnijih i najosvešćenijih bendova u novijoj pank rok istoriji svakako su kandski Propagandhi. Još u prvoj polovini…
.
Rastanci su nešto najteže na svetu. Posebno ako je u pitanju rastanak sa jednim od najlepših festivala. Mini uteha mogla bi biti…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?