...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Love fest u svom najboljem izdanju

05.08.2018.

Vrnjačka banja prethodnih je dana epicentar ljubitelja elektronskog zvuka. Love fest je svojim konceptom postao prvi festival elektronske muzike u Srbiji, a pretposlednje veče obeležila je još veća poseta nego što je to bio slučaj u prethodna dva dana. Neumorna publika, zajedno sa ekipom O radija dočekala je jutro na ovogodišnjem festivalu ljubavi.

.

Prema rečima organizatora, prethodna dva dana Festival ljubavi posetilo je preko dvadeset hiljada ljubitelja elektronske muzike što ukazuje da problemi poput blata i lažnih karata ipak nisu uticali na želju publike da posete najveći elektronski festival u Srbiji.

Ono što je privuklo najveću pažnju je da je ove večeri, za razliku od prethodnih, omogućeno da se dođe do svake bine jer blata više nije bilo u meri u kojoj ga je bilo do sada, te je najveća bina na ovom festivalu pod nazivom Fire stage napokon mogla da bude u potpunosti dostupna.

Iako su nastupi kasnili, publici to nije predstavljalo preveliki problem jer su ostale bine svojim sadržajem privlačile dosta pažnje. Tako su posetioci mogli da prisustvuju slow motion snimanju, igranju bilijara ali nogama, a tu je bila i gluva soba u kojoj posetioci mogu da se snime i da taj snimak ubace u deo pesme koju oni izmiksuju sa DJ-ejem te bine.

lovefest2 jpg

Ove večeri jedni od hedlajnera bili su dvojac Pan-Pot, a Valentino Kanzyani je opet pokazao zašto je i treću deceniju za redom i dalje jedan od slušanijih izvođača u regionu.

Sa druge strane metalnog mosta, na Energy bini koja je prepoznatljiva po svom underground zvuku nastupili su Glenn Underground i Tama Sumo, a žurka je trajala čak do ranog jutra uz tonove Marka Milosavljevića i Subotića.

Blow Stage ugostio je najveće predstavnike rumunskog underground zvuka. Sve popularniji micro house zvuk koji se širio binom iz setova izvođača Priku, Praslea i Cezar zaustavljao je i klabere u prolazu, koji su se potom zadržali tu do ranih jutarnjih časova.

U noći zatvaranja dvanaestog Heineken Lovefest izdanja, Fire, Energy i Blow bina predstaviće čak deset headlinera među kojima su najaktuelnija imena svetske elektronske muzičke scene. Seth Troxler, Loco Dice, Mind Against i Jackmaster ispratiće poslednje veče Fire bine, Energy Stage zatvoriće Gerd Janson, Prosumer i Dan Shake, dok će Blow binu ugasiti Davide Squillace b2b Butch, Leon i George Fitzgerald, a najmanja bina na svetu, 99 Stage biti u muzičkim tonovima rezidenata novosadskog underground kluba Tunnel.

S.P/M.M

Možda te još zanima:

.

Šta se desilo sa Live binom na Lovefestu?

Ove godine Lovefest je imao veliku promenu u svojoj organizaciji jer je ukinuta jedina bina koja je se razlikovala od…

.

Lovefest je mesto za sve

Drugo veče Lovefesta prošlo je uz zvezde elektronske muzike među kojima su Sven Vath, Luke Hess, Kenny Larkin i Marsel…

.

Oradio i festivali - to su srca dva!

Nakon što ste prethodnih dana čitali naše liste najboljih regionalnih singlova, najboljih filmova i najvećih promena na društvenim mrežama, na…

.

E-play: Novi materijal je opet potpuno drugačiji

E-play je na Lovefestu razvalio! Počeli su u mraku, polako, taman da zaintrigiraju publiku, koja je nestrpljivo iščekivala ludilo. I…

.

Lovefest: 72 sata sreće, veselja, ljubavi i ekstaze!

Park u Vrnjačkoj banji tutnjao je do 7 sati, a onda je žurka premeštena na bazen! Tri dana neprestanog rejva,…

.

Beldocs donosi bisere dokumentarnog filma

Međunarodni festival dokumentarnog filma "Beldocs" ove godine donosi publici 103 filma na jedanaest lokacija u Beogradu. Publika će imati priliku…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo