...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Jubilarni Lovefest biće rasprodat

27.07.2016.

Jubilarno deseto izdanje Heineken Lovefesta biće od 4. do 6. avgusta održano u Vrnjačkoj Banji. Festivalska lokacija se uveliko priprema, a prema najavama organizatora gradi se najspektakularnije izdanje Lovefesta do sada. Osim bina koje će biti veće i bogate scenografijom koja ranije nije korišćena, posetioce očekuju i brojna iznenađenja.

.

Za jubilarno izdanje Lovefesta vlada do sada najveće interesovanje i organizatori očekuju da će do početka festivala biti rasprodate sve ulaznice. Cena karte za sva tri festivalska dana iznosi 32 evra, a pri kupovini tri karte za festival četvrta ulaznica je besplatna. Karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem.

Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez.

Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play i Irie Fm.   

lovefest snapchat logo

Prema navodima organizatora, smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su popunjeni, a u kampu je ostalo još samo 20 mesta. Ulaznice za kamp mogu se nabaviti po ceni od 15 evra. Kamp će za sve posetioce biti otvoren 3. avgusta od podneva, a zatvoriće se u 7. avgusta kada poslednji kamper napusti kamp ljubavi.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Šta se desilo sa Live binom na Lovefestu?

Ove godine Lovefest je imao veliku promenu u svojoj organizaciji jer je ukinuta jedina bina koja je se razlikovala od…

.

Love fest u svom najboljem izdanju

Vrnjačka banja prethodnih je dana epicentar ljubitelja elektronskog zvuka. Love fest je svojim konceptom postao prvi festival elektronske muzike u…

.

Lovefest je mesto za sve

Drugo veče Lovefesta prošlo je uz zvezde elektronske muzike među kojima su Sven Vath, Luke Hess, Kenny Larkin i Marsel…

.

Oradio i festivali - to su srca dva!

Nakon što ste prethodnih dana čitali naše liste najboljih regionalnih singlova, najboljih filmova i najvećih promena na društvenim mrežama, na…

.

E-play: Novi materijal je opet potpuno drugačiji

E-play je na Lovefestu razvalio! Počeli su u mraku, polako, taman da zaintrigiraju publiku, koja je nestrpljivo iščekivala ludilo. I…

.

Lovefest: 72 sata sreće, veselja, ljubavi i ekstaze!

Park u Vrnjačkoj banji tutnjao je do 7 sati, a onda je žurka premeštena na bazen! Tri dana neprestanog rejva,…

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 RetroTips
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo