.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Muzika / Festivali

Cinema City: Filmovi i na brodu

01.07.2015.

U okviru filmskog festivala Cinema City, Brod teatar usidren kod dunavskog mosta Duga repriziraće filmove iz selekcije Nacionalna klasa i Up to 10.000 bucks. Romantičnu atmosferu na vodi uz plažni bar pružaće filmovi svakog dana od 21 i 23 časa. Brod teatar će biti otvoren od 1. do 5. jula za filmove sa festivala, ali će interesantan program na brodu trajati do 28. avgusta.

.

Satnicu filmova na brodu možete pogledati ovde. 

"Koncept programa za ovo leto na brodu jeste da se Novosađanima ponudi mesto na reci gde će moći da provode leto uz filmove, predstave i druge aktivnosti", rekao je PR SKCNS Nemanja Vuković.

Vuković je poručio da će svaki dan program biti tematski organizovan, a da će moći videti na Fejsbuk stranici Studentskog kulturnog centra.

"Svakih pet dana menjaćemo program, pa će ljuti imati blagovremeno sve informacije. Predstave mogu da se očekuju u drugoj polovini avgusta, a prezentacije knjiga ili pojedinih autora ćemo blagovremeno takođe najaviti", dodao je on. Ulaz će biti slobodan i svi sadržaji su besplatni, osim ako se ne naglasi da se plaćaju.

Brod teatar priprema program i za vreme festivala Exit, namenjen onima koji žele da iskuliraju pre nego što se popnu na Tvrđavu.  

"Zagrevanje ili odmaranje, program će se još objaviti naknadno", rekao je Vuković.

Tik pred Exit, u Fabrici se sprema velika pank žurka. Kanadski bend D.O.A dolazi 8. jula prvi put u Novi Sad.

Iako je mnogima bilo čudno zašto se ovako veliki bend dovodi pred Exit, Vuković kaže da je to bio jedini datum kada je bio slobodan.

Karte za D.O.A se mogu kupiti u Gigstixu i u CD šopu "Mungos". Cena je 600 dinara u pretprodaji, a 800 na vratima. Podršku će pružiti domaći pankeri Frontline i Vox populi. Start je u 20 časova. 

N.Š.

.
Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.
.
Zvuci prestonice Francuske kao u filmu "Ponoć u Parizu" Vudija Alena, čekaju vas na Štrandu u petak, 16. avgusta u 21 sat, na velikoj…
.
Jedan on najunikatnijih i najosvešćenijih bendova u novijoj pank rok istoriji svakako su kandski Propagandhi. Još u prvoj polovini…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?