...
TRENUTNO14:00 - 15:00Vaš DJ sat

Lifestyle / Web

Umetnost je jednostavna

25.09.2018.

Kad se temperatura za samo jedan dan spusti za deset stepeni - jedina pomoć stiže nam od tople veb stranice. Mi smo vam našli upravo takvu.

.

Sajt The Art of Simple podrazumeva lifestyle blog i podcast i stvoren je za ljude koji vole da uživaju u malim stvarima. 

Ovde možete pronaći blog sa najrazličitijim temama, od razmene studenata do toga šta jesti kad smo bolesni, ali nudi i savršene knjige za automatsko popravljanje raspoloženja.

Ime podcast-a koji se nalazi na sajtu je The work we do + the things we love što je samo još jedan dokaz da ovaj sajt ima za svakog po nešto.

Međutim, ono što bi možda trenutno bilo najkorisnije, a na ovom sajtu vam je udaljeno jednim klikom jeste da postoji spisak najboljih 10 toplih napitaka za ne baš tako toplo vreme.

Ko kaže da hladni dani nisu lepi?

Možda te još zanima:

.

Stefan Milenković i Vasil Hadžimanov zajedno na Dočeku 7529.

U okviru Dočeka 7529, violinista Stefan Milenković i novosadski kamerni orkestar Camerata Academica ugostiće pijanistu i kompozitora Vasila Hadžimanova.

.

Facebook kupio Giphy

Iz godine u godinu sve više se postavlja pitanje da li internet postaje centralizovan. Velike korporacije kupuju manje i to…

.

Karfiol zapečen sa sirom

Hladno vreme zahteva drastične mere i planove kako preživeti zimu, a kako bolje zagrejati telo i dušu nego hranom. Recept…

.

Besplatni licencirani programi

Sajt Giveaway of the Day svakog dana nudi neki licencirani softver, koji se inače kupuje, potpuno besplatno. Nekada su to programi za…

.

Aplikacije koje smo preuzimali u 2018. godini

Iako na trenutak ne bismo znali da nabrojimo više od 20 aplikacija, statistički podaci kažu da broj aplikacija koje smo…

.

Nedeljni vodič od 19. do 25. novembra

Hladne novembarske dane utopliće interesantni događaji...

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat
  • 15:00 Music Mix by Bea
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo