...
TRENUTNO10:30 - 10:45Tehnologija

Lifestyle / Kuhinja

.

Nova godina sa novim režimom

Sigurno ste nekada u životu odlučili da od Nove godine počnete da doterujete liniju ili ste bar čuli kako je…

.

Kako je hrana osvojila društvene mreže?

Hrana je jednostavno deo svakodnevice. Bilo da sam spremaš nešto, naručuješ dostavu, jedeš u menzi... Samim tim je i priodno…

.

Limunska trava Nika Kejva

Davorin Majhenšek je ceo život u ugostiteljstvu. Radio je kao konobar, kuvar, menadžer lokala, somelije. Poslednju deceniju vodi kuhinju na…

.

Fud bloging kao strast

Hrana je važan deo svakodnevice svih nas, pa zato ni ne treba da čudi pažnja koju dobijaju fud blogovi i…

.

Nebeska mućkalica

Momčilo Conić, kuvar iz Leskovca dobio je poziv Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije (NASA) i organizacije "Big City Space Club Kitchen"…

.

Facebook uvodi dvostruku autentifikaciju za članove Protect programa

Facebook štiti svoje rizične korisnike i uvodi dvostruku autentifikaciju (2FA) za članove Protect programa. Ove korake Facebook je preduzeo kako bi…

.

Pravi ajvar je od pečene paprike

Stigla nam je jesen, a s njom i spremanje zimnice. A sinonim za to je ajvar. O tome koliko ljudi…

.

Kidana svinjetina iz rerne

Kako bismo vas nagovorili da vreme i dalje provodite kod kuće, pripremili smo recept koji zahteva mnogo vremena, ali malo…

.

Zapečene tikvice

Potrebno: pet mladih tikvica srednje veličine, 500 grama mešanog mlevenog mesa, 300 grama pirinča (okruglog zrna, lepše je), pola litra soka od paradajza,…

.

Prženice iz rerne

Doručak za ručak, ručak za večeru.

.

Proleće na tanjiru

Ako ne možete da izađete napolje i uživate u proleću u meri u kojoj biste hteli, to ne znači da…

.

Zdravi, a ukusni slatkiši

Boravak u karantinu sve više otvara apetit. Zbog viška slobodnog vremena samo razmišljamo o tome šta ćemo sledeće praviti, ili…

Učitaj još

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo