.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Slušajte jezive priče uoči Noći veštica!

13.10.2016.

Iiiiiiii danas završavamo sa preporukama za sajtove koji će vas pripremiti za Noć veštica. Spremite se da slušate jezive priče na sajtu Real Ghost Stories Online.

 

.

Dakle, spremili smo vas za Noć veštica skoro u potpunosti – obezbedili smo vas što se tiče pravljenja kostima, raznih dekoracija, dubljenja bundeva, raznih preporuka za horor filmove, knjige i muziku, ali ostalo je još nešto!

Jezive priče.

Naravno, možete otići na Creepypasta portal i čitati jezive priče do mile volje (preporuka – Candle Cove priča je jeziva na potpuno nesvakidašnji način – pročitajte je!), međutim, našli smo vam nešto još bolje.

Na sajtu realghoststoriesonline.com možete pronaći pregršt strašnih priča koje su se... Stvarno desile. Ili bar tako kažu njihovi autori. Bilo kako bilo, možete birati da verujete ili ne verujete u to – jedno je sigurno – da biste u potpunosti osetili duh Noći veštica, morate malo i da se prepadnete.

Real Ghost Stories Online vam nudi različit sadržaj, od priča o šumi u kojoj se dešavaju paranormalne stvari, preko priče o fotografu koji odseda u hotelu u kojem se dešava nešto čudno što on ne može da zabeleži svojim fotoaparatom, do priče o scenariju iz popularnog horor filma The Conjuring – ali u stvarnom životu. Jedno im je zajedničko – sve će vas, ako ne uplašiti, onda makar uznemiriti.

Još jedna stvar – priče zapravo ne čitate, nego slušate, tako da je atmosfera svakog događaja prenesena i u audio formatu. Idealno je da okupite ekipu, zamračite prostoriju u kojoj se nalazite i kolektivno se uplašite! Svakako ćete lakše podneti strah u društvu.

S.B.

.
Svi dokumenti različitih formata na jednom mestu, u jednoj aplikaciji. 
.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?