...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Marko

Lifestyle / Web

Slušajte jezive priče uoči Noći veštica!

13.10.2016.

Iiiiiiii danas završavamo sa preporukama za sajtove koji će vas pripremiti za Noć veštica. Spremite se da slušate jezive priče na sajtu Real Ghost Stories Online.

 

.

Dakle, spremili smo vas za Noć veštica skoro u potpunosti – obezbedili smo vas što se tiče pravljenja kostima, raznih dekoracija, dubljenja bundeva, raznih preporuka za horor filmove, knjige i muziku, ali ostalo je još nešto!

Jezive priče.

Naravno, možete otići na Creepypasta portal i čitati jezive priče do mile volje (preporuka – Candle Cove priča je jeziva na potpuno nesvakidašnji način – pročitajte je!), međutim, našli smo vam nešto još bolje.

Na sajtu realghoststoriesonline.com možete pronaći pregršt strašnih priča koje su se... Stvarno desile. Ili bar tako kažu njihovi autori. Bilo kako bilo, možete birati da verujete ili ne verujete u to – jedno je sigurno – da biste u potpunosti osetili duh Noći veštica, morate malo i da se prepadnete.

Real Ghost Stories Online vam nudi različit sadržaj, od priča o šumi u kojoj se dešavaju paranormalne stvari, preko priče o fotografu koji odseda u hotelu u kojem se dešava nešto čudno što on ne može da zabeleži svojim fotoaparatom, do priče o scenariju iz popularnog horor filma The Conjuring – ali u stvarnom životu. Jedno im je zajedničko – sve će vas, ako ne uplašiti, onda makar uznemiriti.

Još jedna stvar – priče zapravo ne čitate, nego slušate, tako da je atmosfera svakog događaja prenesena i u audio formatu. Idealno je da okupite ekipu, zamračite prostoriju u kojoj se nalazite i kolektivno se uplašite! Svakako ćete lakše podneti strah u društvu.

S.B.

Možda te još zanima:

.

U šta ćeš se maskirati?

Ukoliko želite da ukrasite stan ili kuću tematskim dekoracijama ili možda i dalje nemate ideju u šta da se maskirate…

.

Noć veštica ili Sveti Luka?

Iako se tipično ne slavi kod nas, Noć veštica u poslednje vreme stiče sve veću i veću popularnost, pogotovo kod…

.

Osmisli masku i podrži život

Halloween se opako približio. Kao i svake godine u ovo doba, novosadski "maskeraši" brižljivo izrađuju i planiraju svoje maske, a…

.

Naučite da dubite bundeve!

I danas vas spremamo za Noć veštica! Ovog puta, pobrinuli smo se da naučite da izdubljujete bundeve kao pravi majstori. 

.

Kostimi za Noć veštica, korak po korak

Bliži nam se Halloween! Ukoliko želite da ukrasite stan ili kuću tematskim dekoracijama ili možda i dalje nemate ideju u…

.

Prošlost i sadašnjost Noći veštica

Dobar deo sveta večeras slavi Noć veštica. Najčešće aktivnosti koje obeležavaju ovaj praznik su: maskenbali, pravljenje Džeka Fenjera, gledanje horor…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 Pokretač

Kalendar događaja

Februar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo