.
Trenutno
Popodne na O radiju
 Oradio ekipa
Lifestyle / Web

Slušajte jezive priče uoči Noći veštica!

13.10.2016.

Iiiiiiii danas završavamo sa preporukama za sajtove koji će vas pripremiti za Noć veštica. Spremite se da slušate jezive priče na sajtu Real Ghost Stories Online.

 

.

Dakle, spremili smo vas za Noć veštica skoro u potpunosti – obezbedili smo vas što se tiče pravljenja kostima, raznih dekoracija, dubljenja bundeva, raznih preporuka za horor filmove, knjige i muziku, ali ostalo je još nešto!

Jezive priče.

Naravno, možete otići na Creepypasta portal i čitati jezive priče do mile volje (preporuka – Candle Cove priča je jeziva na potpuno nesvakidašnji način – pročitajte je!), međutim, našli smo vam nešto još bolje.

Na sajtu realghoststoriesonline.com možete pronaći pregršt strašnih priča koje su se... Stvarno desile. Ili bar tako kažu njihovi autori. Bilo kako bilo, možete birati da verujete ili ne verujete u to – jedno je sigurno – da biste u potpunosti osetili duh Noći veštica, morate malo i da se prepadnete.

Real Ghost Stories Online vam nudi različit sadržaj, od priča o šumi u kojoj se dešavaju paranormalne stvari, preko priče o fotografu koji odseda u hotelu u kojem se dešava nešto čudno što on ne može da zabeleži svojim fotoaparatom, do priče o scenariju iz popularnog horor filma The Conjuring – ali u stvarnom životu. Jedno im je zajedničko – sve će vas, ako ne uplašiti, onda makar uznemiriti.

Još jedna stvar – priče zapravo ne čitate, nego slušate, tako da je atmosfera svakog događaja prenesena i u audio formatu. Idealno je da okupite ekipu, zamračite prostoriju u kojoj se nalazite i kolektivno se uplašite! Svakako ćete lakše podneti strah u društvu.

S.B.

.
Google Maps ovih dana uvodi novu opciju koja će obradovati sve svetske putnika, a to je izgovoranje imena ulica na jeziku zemlje…
.
Putovati negde sopstevnim automobilom za sobom nosi i traženje i plaćanje parkinga. U Srbiji gotovo da ne postoji mesto koje nije…
.
Vremenom, kako se tehnologija razvija, imamo više mogućnosti kada su u pitanju digitalne beleške, tako da ih sada možemo koristiti…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?