.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Podcast
.

ProjektOmat 01

19/04/2015 16:04

Emisija ProjektOmat bavi se projektnim menadžmentom, pa će se govoriti o pisanju i izvođenju projekata, gde se nalaze konkursi, kako se piše budžet, kako odrediti stejkholdere i šerholdere i slično, sa ljudima iz nevladinog sektora i stručnjacima iz oblasti.

 

Prva emisija ProjektOmat bavi se Lokalnim akcionim planom za mlade grada Novog Sada, koji je nedavno usvojen i na jesen će biti objavljen i konkurs za projekte organizacija. Gost ProjektOmata je Marko Trifković, koji je učestvovao u izradi tog plana i bio je u radnoj grupi koja je analizirala oblast bezbednosti, a razgovarali smo i o zapošljavanju, kulturi i slobodnom vremenu.

 

 

Neki od konkursa koji su trenutno aktuelni su:

 

Program "Evropski progres" raspisao je konkurs za organizacije civilnog društva i lokalne samouprave, a rok za podnošenje projektnih aplikacija je veoma uskoro, odnosno 28. Aprila.

 

EUREKA je evropski orijentisana mreža za istraživanje i razvoj i ima konkurs za istraživanje u oblasti industrije i eksperimentalnom razvoju koji će za svoj rezultat imati nove proizvode ili usluge. Rok je 30. April.

 

Mali projekti Švajcarske kancelarije za saradnju u Srbiji pružaju brzu podršku sprovođenja hitnih projekata podrške koji imaju održivu budućnost. Rok je 30. April.

 

Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije peduzetništva - European Enterprise Promotion Awards (ЕЕPА), i tu Evropska komisija nagrađuje najbolje, najoriginalnije i najkreativnije projekte, inicijative ili programe na polju razvoja preduzetništva. Rok je 12. Jun.

 

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisuje Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za otvaranje novih radnih mesta u 2015. godini.

 

 

Naredna emisija ProjektOmat baviće se potencijalnim izvorima finansiranja i gde da tražite konkurse i biće emitovana 2. maja. 

 

 

Muzika:

 

Three Eyed Crow - In Motion

Sputñik - A Parallel

Akshani Project - Dusty Beach

D'Sub Faces - Naopaka pesma

 

Jasna Žugić

.
14.11. Blugras #29
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?