.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

U šta ćeš se maskirati?

31.10.2019.

Ukoliko želite da ukrasite stan ili kuću tematskim dekoracijama ili možda i dalje nemate ideju u šta da se maskirate danas, pronašli smo pravi sajt za vas.

.

Halloween se kod nas tradicionalno ne slavi, ali je našao svoje mesto među mlađim generacijama. Svi jedva čekamo da izađemo kostimirani 31. oktobra i dobro se zabavimo.

Između ostalog, to je sjajno vreme da pokažemo koliko smo kreativni. Međutim, ukoliko vam treba pomoć pri odabiru i kreiranju kostima, Instructables je adresa na koju bi trebalo da se uputite.

U odeljku Costumes možete pronaći tutoriale za razne kostime – od izmišljenih likova kao što je Rainbow Cat, do likova iz popularne kulture kao što su Betmen i Bitlđus, a možete se upustiti i u kreiranje lažnih krvavih rana – postoje tutorijali za sve!

Na sajtu postoje i odeljci Props, Food i Decoration u kojima možete pronaći tutorijale za uvrnute Helouvin dekoracije koje možete sami napraviti. Idealno da oplemenite vaš prostor ukoliko organizujete Helouvin žurku kod kuće.

Zahvaljujući ovom sajtu, ove godine ne morate biti Džoker.

.
U temelju interneta nalaze se smešni i manje smešni mimovi, pa ne iznenađuje da je Facebook prepoznao značaj ovog formata.
.
Kako se obogatila porodica Tramp, čime se sve bavi Dejvid Haselhof ili gde je danas Madona - sve to možete pročitati na Biography.com.
.
Nema ko nije poželeo stiker sa svojim likom - uz Bitmoji može i to. Na krajnje jednostavan način napravite crtanu verziju sebe…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?