.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Naučite da dubite bundeve!

12.10.2016.

I danas vas spremamo za Noć veštica! Ovog puta, pobrinuli smo se da naučite da izdubljujete bundeve kao pravi majstori. 

.

Okej, prethodnih dana smo se pobrinuli da napravite kostim za Noć veštica kakav želite i da pogledate neki horor film ili pročitate dobru horor knjigu.

Ovog puta se bavimo jednim od glavnih obeležja Noći veštica a to su, naravno, izdubljene bundeve!

Na sajtu pumpkingutter.com možete naći tutorijale za najrazličitije stilove izdubljivanja bundeva i tu se vidi šta se dešava kada spojite umetničke i tehničke veštine da biste napravili nešto zaista unikatno. Umetnik Skot Kamins koristi bundeve umesto platna i u njih urezuje kul teksture, kreirajući 3D efekat svojim malim remek delima. Njegov sajt vam nudi galeriju njegovih dosadašnjih kreacija, time-lapse videa dubljenja, ali i tutorijale kako biste napravili nešto slično, ako ne i isto.

pumpkin3 png

Deluje teško, ali Alan vas uverava da možete uz malo vežbe da steknete njegovu veštinu. Osim toga, imaćete najkul dekoracije za Noć veštica ukoliko se samo malo potrudite i izdvojite nešto vremena. Naravno, možete ići i lakšim putem i samo izdubiti bundevi zastrašujuće oči, osmeh i trouglasti nos, ali, budmo realni, Ajron men bundeva izgleda mnogo više kul!

pumpkin2 png

Dakle, pravac na pijacu po bundeve, a onda srećno u dubljenju jedinstvenih kreacija!

 

S.B.

.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
.
Ako spadate u onu grupu ljudi koji baš i nisu oduševljeni novim tehnologijama, želite na trenutak da budete mazohista i vratite…
.
Iako smo na raspustu, naše moždane vijuge ne smeju da trpe zbog toga, odnosno, ne smemo da ih ulenjimo. Zato imamo aplikaciju za…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?