...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Kostimi za Noć veštica, korak po korak

10.10.2016.

Bliži nam se Halloween! Ukoliko želite da ukrasite stan ili kuću tematskim dekoracijama ili možda i dalje nemate ideju u šta da se maskirate 31. oktobra, pronašli smo pravi sajt za vas

.

Halloween se kod nas tradicionalno ne slavi, ali je zaista našao svoje mesto među mlađim generacijama. Svi jedva čekamo da izađemo kostimirani tog 31. oktobra i dobro se zabavimo.

Između ostalog, to je sjajno vreme da pokažemo koliko smo kreativni. Međutim, ukoliko vam treba pomoć pri odabiru i kreiranju kostima, instructables.com je adresa na koju bi trebalo da se uputite.

 U odeljku Costumes možete pronaći tutoriale za razne kostime – od izmišljenih likova kao što je Rainbow Cat, do likova iz popularne kulture kao što su Betmen i Bitlđus, a možete se upustiti i u kreiranje lažnih krvavih rana – postoje tutorijali za sve!

Na sajtu postoje i odeljci Props, Food i Decoration u kojima možete pronaći tutorijale za uvrnute Helouvin dekoracije koje možete sami napraviti. Idealno da oplemenite vaš prostor ukoliko organizujete Helouvin žurku kod kuće!

Srećno u skrolovanju do beskonačnosti dok ne nađete ono što želite. I, naravno, vodite računa o tome da se ne maskirate u Harley Quinn ukoliko to baaaaaaaaaš ne želite – izgleda da će se svi maskirati u nju ove godine!

homer jpg

S.B.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. oktobra

Za vikend vas očekuje gomila Halloween žurki, a pre toga možete posetiti dosta zanimljivih događaja.

.

U šta ćeš se maskirati?

Ukoliko želite da ukrasite stan ili kuću tematskim dekoracijama ili možda i dalje nemate ideju u šta da se maskirate…

.

Noć veštica ili Sveti Luka?

Iako se tipično ne slavi kod nas, Noć veštica u poslednje vreme stiče sve veću i veću popularnost, pogotovo kod…

.

Slušajte jezive priče uoči Noći veštica!

Iiiiiiii danas završavamo sa preporukama za sajtove koji će vas pripremiti za Noć veštica. Spremite se da slušate jezive priče…

.

Osmisli masku i podrži život

Halloween se opako približio. Kao i svake godine u ovo doba, novosadski "maskeraši" brižljivo izrađuju i planiraju svoje maske, a…

.

Naučite da dubite bundeve!

I danas vas spremamo za Noć veštica! Ovog puta, pobrinuli smo se da naučite da izdubljujete bundeve kao pravi majstori. 

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo