.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Kostimi za Noć veštica, korak po korak

10.10.2016.

Bliži nam se Halloween! Ukoliko želite da ukrasite stan ili kuću tematskim dekoracijama ili možda i dalje nemate ideju u šta da se maskirate 31. oktobra, pronašli smo pravi sajt za vas

.

Halloween se kod nas tradicionalno ne slavi, ali je zaista našao svoje mesto među mlađim generacijama. Svi jedva čekamo da izađemo kostimirani tog 31. oktobra i dobro se zabavimo.

Između ostalog, to je sjajno vreme da pokažemo koliko smo kreativni. Međutim, ukoliko vam treba pomoć pri odabiru i kreiranju kostima, instructables.com je adresa na koju bi trebalo da se uputite.

 U odeljku Costumes možete pronaći tutoriale za razne kostime – od izmišljenih likova kao što je Rainbow Cat, do likova iz popularne kulture kao što su Betmen i Bitlđus, a možete se upustiti i u kreiranje lažnih krvavih rana – postoje tutorijali za sve!

Na sajtu postoje i odeljci Props, Food i Decoration u kojima možete pronaći tutorijale za uvrnute Helouvin dekoracije koje možete sami napraviti. Idealno da oplemenite vaš prostor ukoliko organizujete Helouvin žurku kod kuće!

Srećno u skrolovanju do beskonačnosti dok ne nađete ono što želite. I, naravno, vodite računa o tome da se ne maskirate u Harley Quinn ukoliko to baaaaaaaaaš ne želite – izgleda da će se svi maskirati u nju ove godine!

homer jpg

S.B.

.
Svi dokumenti različitih formata na jednom mestu, u jednoj aplikaciji. 
.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?