.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Kaleidoskop: Novi magazin za kulturu i umetnost

18.10.2016.

Negde početkom oktobra na medijsku scenu Srbije stupio je još jedan nov i zanimljiv koncept – Magazin Kaleidoskop. Magazin je zapravo internet izdanje, koje se nalazi na adresi www.kaleidoskop-media.com, a bavi se kulturom i umetnošću.

.

Uredjivački tim čije je sedište u Beogradu, saopštio je povodom pokretanja magazina, da će predstavljati umetnike za koje malo ljudi zna, a koji "imaju šta da kažu i pokažu", te da će se baviti otkrivanjem novih talenata.

"Kaleidoskop će čitaoce svakodnevno obaveštavati o aktuelnostima i novitetima iz raznih oblasti umetnosti: poput kaleidoskopa, smenjivaće se likovna, filmska i pozorišna umetnost, književnost, fotografija, ples, moda, dizajn, muzika, strit art", poručio je krativni tim magazina.

Za glavnu urednicu Keleidoskopa imenovana je Gordana Tadić, a za ovaj magazin sada već pišu od veoma istaknutih imena domaće novinarske ekipe, poput Teofila Pančića, Dragoljuba-Draže Petrovića, Mihaila Medenice, Dragane Nikoletić i slično.

Kao i mnogi drugi, sajt ima odeljke posvećene određenim temama. Tako u gornjem meniju možete pronaći laku navigaciju u kojoj su raspoređene rubrike kultura, život, otkrivamo i kolumna.  Na istom potezu nalazi se i odeljak "Playlista", u kojem poznate ličnosti ili kolumnisti magazina, ostavljaju i svoj muzički pečat. Tako trenutno možete pronaći liste koje su za vas napravili Teofil Pančić ili Oksana Toskić.

Kaleidoskop je dostupan i na društvenim mrežama.

M.L.

.
Svi dokumenti različitih formata na jednom mestu, u jednoj aplikaciji. 
.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?