...
TRENUTNO13:30 - 13:45Pesma dana

Lifestyle / Video igre

Pupperazzi: Zasladite ovo proleće

18.03.2023.

Kada je predstavljena u januaru prošle godine, igra zanimljivog naziva "Pupperazzi" dobila je pomešane kritike - svi kažu da je koncept zanimljiv ali da programeri nisu uspeli da urade ništa više od toga. Ne treba ih ni kriviti, jer ideja da se napravi igra u kojoj ćete samo fotografisati pse zaista može delovati kao besmislica.

.

Sada vam je verovatno jasno i odakle potiče naziv igre. Sve se igra iz prvog lica, na vama je da istražujete mapu, pronalazite zanimljive pse i fotografije delite na imaginarnom sajtu dogNET. Kao i na društvenim mrežama i ovde dobijate komentare drugih korisnika, a ukoliko su vaše fotografije baš dobre, drugi će ih i podeliti. Ako probate da dođete do više bodova tako što ćete deliti fotografije bez ograničenja, optužiće vas za spam, pa se pripazite.

Upravo to je i cilj - da skupite što više reakcija na mrežama kako bi ste mogli da otključate nove lokacije na mapi, unapređenja za vaš fotoaparat ali i mogućnost da fotografišite u različitim dobima dana. Ukoliko želite dodatne poene, možete i da prihvatate i ponude da fotografišite neke specifične pse. Ovaj zadatak je dosta komplikovaniji, jer ih, pre svega, treba i pronaći, ali donosi dodatne pratioce i zlatne bonuse. Ako se dobro pokažete, dobijaćete sve teže i teže zadatke ali će i bonusi biti veći.

Ova igre će vas jednostavno kupiti iz prve. Čim otvorite početni ekran, jasno je da vas očekuju sati i sati zabave. Boje i mapa su tako dizajnirani da izgledaju prijateljski i primamljivo i jednostavno će vas usisati u ovaj svet pun najslađih pasa ikada. U igri, prema podacima sa sajta Puppypedia postoji čak 58 različitih vrsta pasa, pa probajte da pronađete sve. Tu su tropska ostrva, okeani, plaže - jednostavno ćete uživati u ovom fotografskom pohodu.

Iako je ovaj koncept izrazito zabavan, činjenica je da može brzo da dosadi i zato uživajte u tom početnom periodu igranja dok je još uvek sve sveže i interesantno. Ipak, treba pohvaliti sve koji su učestvovali u izradi igre, jer su uspeli da na najbolji način razviju jedan koncept koji može delovati blesavo. Ne može ni to baš svako!

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Fantazi lige: Igra ili nešto više?

Kada neko kaže da prati sport, verovatno su prva asocijacija na to prenosi utakmica i praćenje sportskih vesti, no danas…

.

Da li je moguće voditi tematski park sa dinosaurusima?

Simulatori su za izdavače video igara mač sa dve oštrice - ili su užasno dosadsni ili postanu veliki fenomen sa…

.

Vorner Bros snima film "Minecraft"

Vorner Bros radi na filmu o popularnoj igrici "Minecraft". Glavnu ulogu u filmu će igrati Džejson Momoa dok je Met…

.

Descenders: Drugačija doza adrenalina

Kada pričamo o trkačkim video igrama prva asocijacija su automobili, što je i normalno. Danas ćemo ipak probati nešto drugačije…

.

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo