...
TRENUTNO17:00 - 21:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

30.04.2023.

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da probate "Valorant", odličnu pucačinu koju možete igrati i u timovima. Idealna kombinacija za ova neradne dane koji su pred nama!

.

Na početku treba da izaberete vašeg lika, odnosno Agenta. Izbor je zaista zanimljiv, jer svaki od njih predstavlja neku zemlju. Igračima je trenutno dostupno oko 20 Agenata, ali ćete na početku avanture morati da birate između pet osnovnih. Ostale otključavate postepeno, kako napredujete kroz borbe.

U glavnom načinu igre, igrači su podeljeni u timove za napad ili obranu, pri čemu svaki tim ima pet igrača, slično kao i u Counter Strikeu. Agenti imaju jedinstvene sposobnosti, koje ne možete koristiti stalno tokom igre, nego u zavisnosti od snage koju vaš lik ima, na šta treba da obratite posebnu pažnju tokom borbi.

Svaki igrač započinje rundu sa jednim klasičnim pištoljem i jednim ili mogućnosću za nekoliko jedinstvenih udaraca, pa ih korististite pažljivo. Ostalo oružje i punjenja sposobnosti mogu da se, ukoliko to želite, kupe novcem koji igrači zarade kroz borbe. Igra ima zaista veliki asortiman oružja, počev od pištolja pa sve do snajperskih pušaka.

Pored osnovnog načine igre, tu je još neki. U "Unrated" modu, igra se u čak 25 rundi, a tim koji prvi osvoji 13 rundi pobeđuje dok se "Spike Rush" mod igra u svega sedam rundi. U "Competitive modu" postoji i sistem rangiranja koji dodeljuje rang igračima nakon pet odigranih rundi.

"Valorant" se pred igračima našao 2020. godine, u vreme kada smo zbog pandemije svi bili u kućama. Mora se priztnati da izdavač "Riot Games" nije mogao da nađe bolje vreme da izbaci jednu ovakvu igru. Ukoliko ste propustili da je zaigrate tada, sada je definitivno pravi trenutak.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Da li je moguće voditi tematski park sa dinosaurusima?

Simulatori su za izdavače video igara mač sa dve oštrice - ili su užasno dosadsni ili postanu veliki fenomen sa…

.

Vorner Bros snima film "Minecraft"

Vorner Bros radi na filmu o popularnoj igrici "Minecraft". Glavnu ulogu u filmu će igrati Džejson Momoa dok je Met…

.

Descenders: Drugačija doza adrenalina

Kada pričamo o trkačkim video igrama prva asocijacija su automobili, što je i normalno. Danas ćemo ipak probati nešto drugačije…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

.

Mordhau: Srednjovekovna akcija

Epic Games je odlučio da nas počasti jednom akcionom poslasticom. U pitanju je naslov "Mordhau" puno krvavih borbi u blatu…

.

Zbog mobilnog život prođe

Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji otkrilo je da posztoje ključni životni trenuci koje su ljudi propustili sopstvenim očima, jer su…

  • 16:40 O tome se priča
  • 16:50 Tehnologija
  • 17:00 Music Mix by Bea
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo