...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Viber nudi nove opcije

13.08.2020.

Viber će od sada omogućiti svojim korisnicima da automatski filtriraju poruke i odlučuju ko ih može dodavati u grupe, pored ostalih funkcija namenjenih održavanju privatnosti.

.

Uvedeno je više novih funkcija protiv spamovanja, sa ciljem dodatnog obezbeđenja privatnosti svojih korisnika, kao i mogućnost pretraživanja drugih korisnika po njihovom imenu.

Viber će omogućiti svojim korisnicima da kontrolišu ko ih može dodavati u zajednice i grupne četove – svi ili samo osobe čije kontakte su sačuvali u svom imeniku. Da biste primenili ovo podešavanje, treba pritisnuti Još > Podešavanja > Privatnost > Grupe > Kontroliši ko te može dodati u grupe.

Pored toga, pozivi za učlanjenje u nove zajednice i grupne četove primljeni od strane nepoznatih pošiljaoca će automatski biti učitani kao novi zahtevi za četovanje u inboksu, kako bi glavni ekran sa četovima ostao pregeledan i rasterećen od nepoželjnih zahteva.

Korisnici koji ne bi želeli da dozvole drugima da ih pronađu kroz korišćenje pretrage, trebalo bi da pritisnu Još > Podešavanja > Privatnosti > Omogući korisnicima da vas pronađu po imenu.

Funkcije Pretrage korisnika preko Vibera i inboksa za zahteve za četovanje će prvo biti isprobane u određenim zemljama – pre nego što budu globalno dostupne.

izvor: PC press

Možda te još zanima:

.

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

Viber uvodi pretplatu

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje u Srbiji odlučila je da uvede pretplatu.

.

Leto na Viberu

Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

.

Nestajuće poruke na Viberu

Ova funkcija prethodno je bila na raspolaganju samo u tajnim četovima, dok će od sada svaki korisnik moći da podesi vremensko…

.

WhatsApp uvodi tekstualne poruke koje možeš videti samo jednom

WhatsApp je u najnovijoj beta verziji predstavio i jednokratne tekstualne poruke. Kada vam stigne ova poruka, dobijate obaveštenje da se poruka ne…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo