...
TRENUTNO13:45 - 14:00Prava stvar

Lifestyle / Tehnologija

Viber nudi nove opcije

13.08.2020.

Viber će od sada omogućiti svojim korisnicima da automatski filtriraju poruke i odlučuju ko ih može dodavati u grupe, pored ostalih funkcija namenjenih održavanju privatnosti.

.

Uvedeno je više novih funkcija protiv spamovanja, sa ciljem dodatnog obezbeđenja privatnosti svojih korisnika, kao i mogućnost pretraživanja drugih korisnika po njihovom imenu.

Viber će omogućiti svojim korisnicima da kontrolišu ko ih može dodavati u zajednice i grupne četove – svi ili samo osobe čije kontakte su sačuvali u svom imeniku. Da biste primenili ovo podešavanje, treba pritisnuti Još > Podešavanja > Privatnost > Grupe > Kontroliši ko te može dodati u grupe.

Pored toga, pozivi za učlanjenje u nove zajednice i grupne četove primljeni od strane nepoznatih pošiljaoca će automatski biti učitani kao novi zahtevi za četovanje u inboksu, kako bi glavni ekran sa četovima ostao pregeledan i rasterećen od nepoželjnih zahteva.

Korisnici koji ne bi želeli da dozvole drugima da ih pronađu kroz korišćenje pretrage, trebalo bi da pritisnu Još > Podešavanja > Privatnosti > Omogući korisnicima da vas pronađu po imenu.

Funkcije Pretrage korisnika preko Vibera i inboksa za zahteve za četovanje će prvo biti isprobane u određenim zemljama – pre nego što budu globalno dostupne.

izvor: PC press

Možda te još zanima:

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

.

Nestajuće poruke na Viberu

Ova funkcija prethodno je bila na raspolaganju samo u tajnim četovima, dok će od sada svaki korisnik moći da podesi vremensko…

.

Viber uvodi novu opciju “nestajućih poruka"

Prethodno dostupna isključivo u Tajnim četovima, ova funkcija će uskoro svim korisnicima omogućiti da podese tajmer koji omogućava da tekstualne poruke,…

.

Viber protiv Whatsappa - borba bez pobednika

Kada se pomene dopisivanje, SMS poruke više nisu prva stvar koja će vam pasti na pamet. Njihovo vreme, polako ali…

.

I Viber uvodi explore opciju

Viber je nedavno na našem tržištu predstavio opciju Explore, koja donosi brojne novine u jednu od najpopularnijih aplikacija za razmenu…

.

Nestajuće poruke na Viberu

Ova funkcija prethodno je bila na raspolaganju samo u tajnim četovima, dok će od sada svaki korisnik moći da podesi vremensko…

  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pre podne na O radiju
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Škripa
  • 15:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo