...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Viber lansira Poslovne pozive

29.01.2024.

Rakuten Viber najavljuje lansiranje Poslovnih poziva – rešenja koje je napravljeno tako da unapredi komunikaciju između biznisa i korisnika unutar aplikacije. Brendovi mogu da ustanove novi kanal komunikacije, i da omoguće korisnicima besplatne međunarodne pozive na fiksne telefone direktno putem Vibera.

.

Ta nova mogućnost u vidu Poslovnih poziva naročito je vredna za biznise koji se oslanjaju na kol-centre. Pozivi unutar same aplikacije mogu da imaju različitu svrhu – pomoć kupcu u vezi sa pitanjima o proizvodu, praćenje porudžbine, ali i korisnička podrška posle kupovine u sektorima maloprodaje i isporuke.

Banke putem tog novog kanala mogu da odgovaraju na upite o računima, da zakazuju sastanke, rukovode transakcijama, kao i da nude finansijske savete i podršku. Dalje, apoteke mogu tako da se brinu o tome da korisnik dobije novu količinu svojih prepisanih lekova, zatim da dele radno vreme različitih ispostava svoje apoteke, ali i da budu u ulozi konsultanta kada je reč o alergijskim reakcijama i nuspojavama određenih lekova.

Svi poslovni pozivi biće besplatni za mušterije, nezavisno od njihove lokacije. To je posebno važno za korisnike koji zovu iz inostranstva – na primer, strani putnik koji traži informacije o svojoj rezervaciji ili klijent banke koji u inostranstvu ima problema sa svojom karticom. Poslovni pozivi čine da je brend globalno dostupan, krizni menadžment diže se na viši nivo, i stiče se kompetitivna prednost u odnosu na konkurenciju time što se omogućuju besplatni pozivi sa bilo koje tačke na planeti.

 

Izvor:www.telegraf.rs

Možda te još zanima:

.

Tik-tok neće biti prodat, navode kineski vlasnici

Kompanija "Bajtdens", u čijem vlasništvu se nalazi Tik-tok, saopštila je da ne namerava da prodaje tu društvenu mrežu nakon što…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 14:00 ŠpacirBećar
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo