...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

24.05.2023.

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

Rakuten Viber je objavio partnerstvo sa globalnom muzičkom striming platformom Spotify – kroz koje će stotinama milionima svojih korisnika ponuditi besplatnu tromesečnu probu Spotify Premium pretplate, ili 90 odsto popusta - u zavisnosti od regiona.

Viber ima veliki udeo na tržištima centralne i istočne Evrope i u regionu Azije-Pacifika, sa čak do 98 odsto u nekim zemljama. Imajući to u vidu, Spotify će se osloniti na veliko prisustvo Vibera kako bi ostvario očekivani rast i u oblastima u kojima prethodno nije imao očekivani nivo aktivnosti.

Ova ponuda će biti dostupna Viberovim korisnicima u izabranim zemljama Evrope, Bliskog istoka i Azije. Opunomoćeni korisnici u tim zemljama će biti u mogućnosti da aktiviraju besplatnu premijum pretplatu u trajanju od tri meseca. Korisnici će moći da aktiviraju ponudu kroz određeni broj Viberovih rešenja na raspolaganju unutar aplikacije: "nejtiv" oglasima bogatog sadžaja, banerima na "Explore" ekranu, direktnim porukama korisnicima u aplikaciji i postovima na Viberovim zvaničnim nacionalnim kanalima.

Zemlje na koje će se ponuda ovog partnerstva odnositi su Srbija, Francuska, Nemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Slovačka, Grčka, Mađarska, Poljska, Češka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Irak, Filipini i Vijetnam.

Da biste mogli da koristite ovu ponudu potrebno je da preuzmete najnoviju verziju aplikacije Viber.

Izvor:www.telegraf.rs

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Viber lansira Poslovne pozive

Rakuten Viber najavljuje lansiranje Poslovnih poziva – rešenja koje je napravljeno tako da unapredi komunikaciju između biznisa i korisnika unutar aplikacije.…

.

Viber uvodi pretplatu

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje u Srbiji odlučila je da uvede pretplatu.

.

Leto na Viberu

Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo