...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Viber uvodi pretplatu

21.04.2023.

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje u Srbiji odlučila je da uvede pretplatu.

.

Aplikacija Viber je odlučila da uvede pretplatu nazvanu Viber Plus, a Crna Gora je prva zemlja na svetu koja dobija premijum uslugu za 1,99 dolara mesečno.

Pretplata uključuje korišćenje aplikacije bez reklama, pristup stikerima koji se plaćaju, promenu ikonice aplikacije i tehničku podršku uživo.

Budući korisnici Viber Plus aplikacije dobiće i verifikacioni bedž uz profilnu sliku, kojim aplikacija potvrđuje da su oni premijum pretplatnici.

Rakuten je napomenuo da pretplata nije obavezna, ali da će oni koji se odluče za nju imati pogodnosti koje korisnici bez pretplate nemaju.

Opcija će se prvo pojaviti na telefonima korisnika u Crnoj Gori, Češkoj, Kuvajtu, Švajcarskoj i Australiji, a kasnije će biti dostupna širom sveta.

Izvor:www.nova.rs

Možda te još zanima:

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Viber lansira Poslovne pozive

Rakuten Viber najavljuje lansiranje Poslovnih poziva – rešenja koje je napravljeno tako da unapredi komunikaciju između biznisa i korisnika unutar aplikacije.…

.

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

Leto na Viberu

Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

.

Štampana ljudska krv za bolje lečenje teških bolesti

Jedan biotehnološki startap ima neobičnu zamisao - 3D štampanje ljudske krvi, kako bi se pravili bolji lekovi za retke ili…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo