...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Viber lansirao novu verziju za Windows 10

02.06.2016.

Jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka Viber, koja broji više od 754 miliona jedinstvenih korisnika, predstavila je ove nedelje najnoviju verziju svoje aplikacije za Windows 10.

.

Tehnopolis navodi da je u pitanju značajna tržišna novina, koja je rezultat saradnje između Microsofta i Vibera. Nastala je na osnovu predloga da Viber bude jedna od prvih aplikacija na svetu kojoj je ponuđeno da razvije svoju novu verziju za poslednje izdanje Windowsa.

Neke od najzanimljivijih novih funkcija koje su od sada dostupne na Viberu za Windows 10, a koje nisu postojale na verzijama za Windows 8 i Windows Phone 8, sadrže javne četove, zaštitnu enkripciju end-to-end i integraciju People aplikacije.

Konačni proizvod sadrži sve najvažnije odlike Vibera, najvišeg nivoa funkcionalnosti, podesan za momentalno korišćenje na bilo kom uređaju koji radi na bazi Windows 10 operativnog sistema.

Korisnici Windowsa konačno će imati aplikaciju koja je specijalno formatirana baš za njih.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Viber lansira Poslovne pozive

Rakuten Viber najavljuje lansiranje Poslovnih poziva – rešenja koje je napravljeno tako da unapredi komunikaciju između biznisa i korisnika unutar aplikacije.…

.

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

Viber uvodi pretplatu

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje u Srbiji odlučila je da uvede pretplatu.

.

Leto na Viberu

Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo