...
TRENUTNO14:00 - 15:00Superoperater

Lifestyle / Tehnologija

Prilagođeni viber stikeri

18.09.2019.

Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti stikeri od sada biti prilagođeni.

.

Kako prenosi Benchmark, sa najnovijim ažuriranjem za Android, Viber predstavlja Create a Sticker funkciju, koja omogućava kreiranje sopstvene kolekcije stikera bez napuštanja aplikacije.

Da biste uopšte kreirali svoj stiker, trebalo bi da otvorite novu alatku za kreiranje u "sticker market" sekciji platforme ili preko menija u okviru bilo kog razgovora.

Tako će vam opcija za edit omogućiti izbor sopstvene fotografije, pre zumiranja, rotiranja ili kropovanja preko magic wand alatke. Ono što je takođe moguće da uradite, jeste i da dodate dekoraciju.

Finalni izgled stikera može da se obeleži i kao javni ili privatni, u zavisnosti od toga šta želite, a svaka kolekcija može da sadrži do 24 stikera.

Možda te još zanima:

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Viber lansira Poslovne pozive

Rakuten Viber najavljuje lansiranje Poslovnih poziva – rešenja koje je napravljeno tako da unapredi komunikaciju između biznisa i korisnika unutar aplikacije.…

.

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

Viber uvodi pretplatu

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje u Srbiji odlučila je da uvede pretplatu.

.

Leto na Viberu

Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo