.
Trenutno
Akademac
 emisija sa Prvog programa Tv-a
Lifestyle / Tehnologija

O radio na IT konferenciji "Nova energija"

15.04.2015.

Internet konferencija “Nova energija" još jedna je u nizu najavljenih konferencija o poslovanju u IT-u - sve popularnijoj oblasti u Srbiji. Konferencija će okupiti relevantne ljude koji su svoj potencijal iskoristili na internetu.

.

Od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku najstručniji predavači iz zemlje i inostranstva će na predavanjima, panelima i radionicama govoriti o internet ekonomiji i poslovanju, marketingu, medijima i ljudima sa vizijom. Cilj konferencije je kreiranje novih ideja, poboljšanje privrednog okruženja i poslovnog optimizma u Srbiji.

"Nova energija" će okupiti uspešne internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja i vizionare. Svoje iskustvo ispričaće aktivista Filip Vukša, jedina osoba koja se u Srbiji bavi IT pravom Žarko Ptiček, najpoznatiji stručnjak za internet poslovanje u Srbiji Dragan Varagić i drugi.

Među njima će se naći i urednik O radija Predrag Novković, koji će govoriti o tome da li je moguća E revolucija, a sa prisutnima će podeliti iskustvo o učešću O radija na prvoj evropskoj radijskoj bitci u Italiji. Tada je srpska tviter zajednica podržala O radio sa 16.000 tvitova, što je bila prava mala revolucija u onlajn svetu.

Zajedno s njim govoriće i urednik BIRN-a Slobodan Georgiev, bloger Milan Kamponeski, narodni poslanik Gordana Čomić, blogerka Tatjana Vehovec - Mooshema, bloger Istok Pavlović i ne manje poznat na Tviteru Nichim Izazvan, iliti Milan Vučićević

Pored ovih zvučnih imena, na konferenciji će pričati i drugi blogeri, koji će na svom primeru dokazati da se od bloga može prosperirati. Inače, zbog učešća modne blogerke Zorane Jovanović - Zorannah u onlajn svetu podigla se prašina budući da neki od učesnika smatraju da nije dovoljno stručna da drži predavanje.  

Celokupan program ovog IT skupljališta možete pogledati ovde.

Konferencija je odlična prilika da se spoje uživanje za prvomajske praznike i odlična edukacija. Zainteresovani se mogu prijaviti preko sajta "Nova energija", a cena za sve dane i smeštaj na Kopaoniku zavise od toga da li želite sami da organizujete smeštaj ili da boravite unutar već određenih hotela. Specijalni aranžmani koštaju 100 evra za četiri dana, a u pitanju je polupansion. Imajte u vidu da pored toga možete uplatiti i organizovani prevoz koji košta 5.000 dinara.

Prijavu možete pogledati ovde

N.Š.

.
Daisy je robot kompanije Apple, konstruisan za recikliranje starijih iPhone uređaja, a kako bi se dragoceni materijali ponovo vratili…
.
Kolika je moć striming platformi i sadržaja za gledanje na zahtev (video on demand) pokazuje i lansiranje nove platforme kompanije…
.
Google eksperimentiše sa postavljanjem "bedževa" na stranice koje se sporo učitavaju u Chrome-u. To znači da bi u budućnosti,…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?