...
TRENUTNO12:30 - 12:45Album nedelje

Lifestyle / Tehnologija

O radio na IT konferenciji "Nova energija"

15.04.2015.

Internet konferencija “Nova energija" još jedna je u nizu najavljenih konferencija o poslovanju u IT-u - sve popularnijoj oblasti u Srbiji. Konferencija će okupiti relevantne ljude koji su svoj potencijal iskoristili na internetu.

.

Od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku najstručniji predavači iz zemlje i inostranstva će na predavanjima, panelima i radionicama govoriti o internet ekonomiji i poslovanju, marketingu, medijima i ljudima sa vizijom. Cilj konferencije je kreiranje novih ideja, poboljšanje privrednog okruženja i poslovnog optimizma u Srbiji.

"Nova energija" će okupiti uspešne internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja i vizionare. Svoje iskustvo ispričaće aktivista Filip Vukša, jedina osoba koja se u Srbiji bavi IT pravom Žarko Ptiček, najpoznatiji stručnjak za internet poslovanje u Srbiji Dragan Varagić i drugi.

Među njima će se naći i urednik O radija Predrag Novković, koji će govoriti o tome da li je moguća E revolucija, a sa prisutnima će podeliti iskustvo o učešću O radija na prvoj evropskoj radijskoj bitci u Italiji. Tada je srpska tviter zajednica podržala O radio sa 16.000 tvitova, što je bila prava mala revolucija u onlajn svetu.

Zajedno s njim govoriće i urednik BIRN-a Slobodan Georgiev, bloger Milan Kamponeski, narodni poslanik Gordana Čomić, blogerka Tatjana Vehovec - Mooshema, bloger Istok Pavlović i ne manje poznat na Tviteru Nichim Izazvan, iliti Milan Vučićević

Pored ovih zvučnih imena, na konferenciji će pričati i drugi blogeri, koji će na svom primeru dokazati da se od bloga može prosperirati. Inače, zbog učešća modne blogerke Zorane Jovanović - Zorannah u onlajn svetu podigla se prašina budući da neki od učesnika smatraju da nije dovoljno stručna da drži predavanje.  

Celokupan program ovog IT skupljališta možete pogledati ovde.

Konferencija je odlična prilika da se spoje uživanje za prvomajske praznike i odlična edukacija. Zainteresovani se mogu prijaviti preko sajta "Nova energija", a cena za sve dane i smeštaj na Kopaoniku zavise od toga da li želite sami da organizujete smeštaj ili da boravite unutar već određenih hotela. Specijalni aranžmani koštaju 100 evra za četiri dana, a u pitanju je polupansion. Imajte u vidu da pored toga možete uplatiti i organizovani prevoz koji košta 5.000 dinara.

Prijavu možete pogledati ovde

N.Š.

Možda te još zanima:

.

Ptiček: Ne pucajmo sebi u nogu

Žarko Ptiček se od 2000. godine bavi IT pravom, pružajući pravnu podršku IT firmama u Srbiji. Član je Statutarne komisije…

.

Uticaj na tviteru ne postoji bez akcije

U moru mejlova podrške posle finala "Radio bitke" u Milanu, u kome smo bili vicešampioni iza Letonije, jedan mejl se…

.

Uspešan startap uz pomoć države

Mladi Srbin iz Londona Filip Ljubičić (26) pokrenuo je u Engleskoj vodeću svetsku aplikaciju za kreiranje i deljenje bibliografije u…

.

Sretenje, idealna pauza za skijanje

Klima se promenila, zima se pomerila za par meseci pa i skijaška sezona na mnogim planinama počinje tek u januaru.…

.

Nova energija na Kopaoniku

Konferencija pod naziovom Nova energija biće održana od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku. Zašto je ovo jedan od…

.

Štampana ljudska krv za bolje lečenje teških bolesti

Jedan biotehnološki startap ima neobičnu zamisao - 3D štampanje ljudske krvi, kako bi se pravili bolji lekovi za retke ili…

  • 11:00 Za i protiv
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo