...
TRENUTNO11:00 - 12:00Radio Gruvanje

Društvo / Obrazovanje

Nova energija na Kopaoniku

27.04.2015.

Konferencija pod naziovom Nova energija biće održana od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku. Zašto je ovo jedan od najboljih načina kako da provedete praznične dane u programu O radija pričala je Mina Smiljanić iz organizacije ove konferencije.

.

Kako je Mina najavila upitanju je široki spisak eminentnih govornika koji će se baviti temama internet ekonomije.

“To je širok pojam koji može da obuhvati različite stvari kao što je na primer Facebook stranica neke male manufakture i načina na koji su se oni predstavili i uspeli da prodaju svoj proizvod na društvenim mrežama, pa sve do nastupa velikih kompanija na interentu, njihovih digital sektora i online PR službi i marketinga. Trudićemo se da predstavimo najzanimljivije ljude iz ove sfere, kako bismo dobili objašnjenje o tome kako su oni uspeli da postave svoj proizvod u taj internetski beskraj“, kazala je Mina.

Nastupiće stručnjaci iz kompanije Google, marketing i PR stručnjaci iz raznih kompanija, kao i medijske ličnosti. “Mislim da će svako u našem programu uspeti da pronađe neku zanimljivu osobu ili predavanje za sebe, koje nikako ne bi trebalo da propusti“, kazala je Mina.

Osim ovih tema, Nova energija će se baviti i novinarstvom na internetu, a očekuje se i nastup glavnog urednika O radija Predraga Novkovića, koji će pričati o pozicioniranju jednog medija u uslovima interneta.

pedjanova png

Mina je najavila i da će za sve koji nisu uspeli da obezbede svoje mesto na konferenciji biti obezbeđen live streaming sa određenih događaja, te da će sve zanimljivosti moći da prate na društvenim mrežama, posebno preko hashtag-a na Twitteru (#novaenergija).

Takođe, svi oni koji nisu bili sigurni da im se ide na ovu sjajnu konferenciju, ili su zaboravili da treba da se prijave za učešće, mogu još uvek to učiniti!

“Prijave su još otvorene za one koji su bili malo nesigurni i neodlučni. Svi zainteresovani još uvek se mogu prijaviti na sajtu www.novaenergija.rs. Tamo se nalaze sve informacije o konferenciji i link za online prijavu“, dodala je Mina.

Ceo razgovor poslušajte na kraju teksta!

M.L.


Možda te još zanima:

.

Mint prati kako trošiš novac

Praznici su nam sve bliži, a sa njima i novčane brige i razbibrige. Mint aplikacija je mali kućni finansijski savetnik…

.

Tviter uvodi opciju praćenja tema

Korisnici Tvitera će od danas pored pojedinačnih profila moći da prate i teme koje ih zanimaju. 

.

Prepoznaj i ostvari svoje potencijale

Radionica "Prepoznaj i ostvari svoje potencijale" biće održana 4.novembra u Studiju 34 sa početkom u 18 časova. 

.

Lako do najpopularnijih crtanih filmova

Na internetu postoji pregršt sajtova sa crtanim filmovima, ali smo jedan poseban izdvojili za vas. Ovaj sajt mogu da koriste…

.

Konferencija "Inovacija-moja revolucija" 9. oktobra

Kako bi se mladi inspirisali i pokrenuli na što kreativnije i efikasnije uključivanje na tržište rada za 9. oktobar u…

.

U Noći istraživača glasanje za ime nove planete

Deseta, jubilarna, "Noć istraživača" u Srbiji, biće održana u petak 27. septembra, od 15.00 do 1.00 sat nakon ponoći. U…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 13:00 RetroTips

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo