...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Marko

Društvo / Obrazovanje

Nova energija na Kopaoniku

27.04.2015.

Konferencija pod naziovom Nova energija biće održana od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku. Zašto je ovo jedan od najboljih načina kako da provedete praznične dane u programu O radija pričala je Mina Smiljanić iz organizacije ove konferencije.

.

Kako je Mina najavila upitanju je široki spisak eminentnih govornika koji će se baviti temama internet ekonomije.

“To je širok pojam koji može da obuhvati različite stvari kao što je na primer Facebook stranica neke male manufakture i načina na koji su se oni predstavili i uspeli da prodaju svoj proizvod na društvenim mrežama, pa sve do nastupa velikih kompanija na interentu, njihovih digital sektora i online PR službi i marketinga. Trudićemo se da predstavimo najzanimljivije ljude iz ove sfere, kako bismo dobili objašnjenje o tome kako su oni uspeli da postave svoj proizvod u taj internetski beskraj“, kazala je Mina.

Nastupiće stručnjaci iz kompanije Google, marketing i PR stručnjaci iz raznih kompanija, kao i medijske ličnosti. “Mislim da će svako u našem programu uspeti da pronađe neku zanimljivu osobu ili predavanje za sebe, koje nikako ne bi trebalo da propusti“, kazala je Mina.

Osim ovih tema, Nova energija će se baviti i novinarstvom na internetu, a očekuje se i nastup glavnog urednika O radija Predraga Novkovića, koji će pričati o pozicioniranju jednog medija u uslovima interneta.

pedjanova png

Mina je najavila i da će za sve koji nisu uspeli da obezbede svoje mesto na konferenciji biti obezbeđen live streaming sa određenih događaja, te da će sve zanimljivosti moći da prate na društvenim mrežama, posebno preko hashtag-a na Twitteru (#novaenergija).

Takođe, svi oni koji nisu bili sigurni da im se ide na ovu sjajnu konferenciju, ili su zaboravili da treba da se prijave za učešće, mogu još uvek to učiniti!

“Prijave su još otvorene za one koji su bili malo nesigurni i neodlučni. Svi zainteresovani još uvek se mogu prijaviti na sajtu www.novaenergija.rs. Tamo se nalaze sve informacije o konferenciji i link za online prijavu“, dodala je Mina.

Ceo razgovor poslušajte na kraju teksta!

M.L.


Možda te još zanima:

.

Veštačka praksa je potrebna obrazovanju

Tim studenata iz Novog Sada nedavno je osvojio prvo mesto na međunarodnom takmičenju u inovacijama u obrazovanju, održanom u Pekingu.…

.

Čarobna prestonica Mađarske

Nekada nije potrebno da proputujemo pola Evrope da bismo posetili destinaciju iz bajke. Vrlo često su nam u komšiluku, a…

.

Mladi autori upotpunjuju program Dočeka 7528.

Među učesnicima Dočeka 7528. koji će 13. januara aktivirati više od 50 lokacija u Novom Sadu, predstaviće se i nekoliko…

.

Oradio vodič kroz novogodišnju noć

Ukoliko još uvek razmišljaš (bolje nemoj) o tome gde ćeš u provod u najluđoj noći, pripremili smo ti izbor iz…

.

#Štaseguglalo u 2019?

Kako se kraj godine, pa i decenije, ozbiljno približio, sigurno vas ima dosta koji sedite i svodite račune. Gde smo…

.

Nova godina u Krakovu

Mnogima u jednom trenutku dosadi proslava Nove godine u rodnom gradu, pa požele da promene destinaciju ta tri dana. Nekada…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Škripa

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo