...
TRENUTNO18:30 - 18:45Album nedelje

Društvo / Obrazovanje

Nova energija na Kopaoniku

27.04.2015.

Konferencija pod naziovom Nova energija biće održana od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku. Zašto je ovo jedan od najboljih načina kako da provedete praznične dane u programu O radija pričala je Mina Smiljanić iz organizacije ove konferencije.

.

Kako je Mina najavila upitanju je široki spisak eminentnih govornika koji će se baviti temama internet ekonomije.

“To je širok pojam koji može da obuhvati različite stvari kao što je na primer Facebook stranica neke male manufakture i načina na koji su se oni predstavili i uspeli da prodaju svoj proizvod na društvenim mrežama, pa sve do nastupa velikih kompanija na interentu, njihovih digital sektora i online PR službi i marketinga. Trudićemo se da predstavimo najzanimljivije ljude iz ove sfere, kako bismo dobili objašnjenje o tome kako su oni uspeli da postave svoj proizvod u taj internetski beskraj“, kazala je Mina.

Nastupiće stručnjaci iz kompanije Google, marketing i PR stručnjaci iz raznih kompanija, kao i medijske ličnosti. “Mislim da će svako u našem programu uspeti da pronađe neku zanimljivu osobu ili predavanje za sebe, koje nikako ne bi trebalo da propusti“, kazala je Mina.

Osim ovih tema, Nova energija će se baviti i novinarstvom na internetu, a očekuje se i nastup glavnog urednika O radija Predraga Novkovića, koji će pričati o pozicioniranju jednog medija u uslovima interneta.

pedjanova png

Mina je najavila i da će za sve koji nisu uspeli da obezbede svoje mesto na konferenciji biti obezbeđen live streaming sa određenih događaja, te da će sve zanimljivosti moći da prate na društvenim mrežama, posebno preko hashtag-a na Twitteru (#novaenergija).

Takođe, svi oni koji nisu bili sigurni da im se ide na ovu sjajnu konferenciju, ili su zaboravili da treba da se prijave za učešće, mogu još uvek to učiniti!

“Prijave su još otvorene za one koji su bili malo nesigurni i neodlučni. Svi zainteresovani još uvek se mogu prijaviti na sajtu www.novaenergija.rs. Tamo se nalaze sve informacije o konferenciji i link za online prijavu“, dodala je Mina.

Ceo razgovor poslušajte na kraju teksta!

M.L.


Možda te još zanima:

.

I Najlon ima uticaja na ekologiju

Svaki veći grad ima svoj buvljak, pijacu na kojoj možeš da pronađeš razne stvari. Od odeće i obuće, preko posuđa,…

.

Top 10 Gruvanje singlova u 2023. godini

Sretana Nova godina. Pred vama je 10 singlova koji su po mišljenju Oradija i ekipe emisije Radio Gruvanje obeležili 2023.…

.

Novogodišnji vodič

Zvanični doček u Novom Sadu organizuje se u Pograđu Petrovaradinske tvrđave gde vas očekuju tri bine i čak osam koncerata.…

.

Male odluke menjaju svet

Praznici i Nova godina pravo su vreme da se osvrnemo oko sebe i sagledamo šta smo uradili dobro, a šta…

.

Čip za hemijsku detekciju

Istraživači su razvili hemijski senzorski čip koji bi mogao da dovede do ručnih uređaja koji detektuju hemikalije u tragovima – sve od…

.

BASF Innovation Hub

Kompanija BASF već treći put organizuje takmičenje namenjeno timovima i pojedincima koji se bave održivim razvojem. Najbolja rešenja dobiće podršku za…

  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo