...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Kuhinja

Lisnata piletina

15.12.2014.

Brzo i fino!

.

   Izdinstaj luk na malo masnoće, dodaj na kockice narezanu šargarepu i peršun, stavi vegetu, zali sa 0,5 dcl vode i poklopi. Nakon par minuta dodaj mlevenu piletinu, beli luk, kelj, stavi biber. Kad je to prodinstano, dodaj 2 kašike svežeg sira, krastavce narezane na kockice, sve dobro promešaj i dinstaj otklopljeno. Pred kraj dodaj malo narezanog peršunovog lista. Gotovo je čim sva tečnost ispari. Lisnato testo razreži sa strane, u sredinu stavi slaninu, na slaninu stavi listiće sira, dodaj fil od piletine, zamotaj, premaži jajetom i pospi susamom, peci na 220 cca 25min, ili dok lepo ne porumeni

   Fino je i toplo i hladno, tako da - prijatno!

 

 

Možda te još zanima:

.

Piletina na kineski

Za danas su vam potrebni samo kineski štapići i prazan stomak.

.

Bogat pileći file

Brzo, fino i prejednostavno.

.

Piletina sa čeri paradajzom

Verovatno ste primetili da se svakodnevno trudimo da vam predložimo klopu koja se lako priprema. Svesni smo da se ovo…

.

Kupusarke za zimski dan

Ako vam se jede nešto što se ukratko može opisati kao poezija mirisa i ukusa, onda je ovaj recept kao…

.

Šta ćemo jesti: Flekice s kupusom

Možda ne deluje kao nešto što bi izašlo iz kuhinje Džejmija Olivera, ali da ga zna, garantovano bi i on…

.

Pogačice

Liči na pizzu a nije :)

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo