.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Kuhinja

Lisnata piletina

15.12.2014.

Brzo i fino!

.

   Izdinstaj luk na malo masnoće, dodaj na kockice narezanu šargarepu i peršun, stavi vegetu, zali sa 0,5 dcl vode i poklopi. Nakon par minuta dodaj mlevenu piletinu, beli luk, kelj, stavi biber. Kad je to prodinstano, dodaj 2 kašike svežeg sira, krastavce narezane na kockice, sve dobro promešaj i dinstaj otklopljeno. Pred kraj dodaj malo narezanog peršunovog lista. Gotovo je čim sva tečnost ispari. Lisnato testo razreži sa strane, u sredinu stavi slaninu, na slaninu stavi listiće sira, dodaj fil od piletine, zamotaj, premaži jajetom i pospi susamom, peci na 220 cca 25min, ili dok lepo ne porumeni

   Fino je i toplo i hladno, tako da - prijatno!

 

 

.
Proašli smo aplikaciju zbog koje ćete početi da kuvate.
.
Jaja, spanać i sir. Toliko jednostavno, a kada se pomeša dobijete kombinaciju zbog koje vam nije jasno zašto to ne jedete svako…
.
Ako do sada niste imali dovoljnu motivaciju da se pomučite kako bi otvorili ovu ukusnu egzotičnu voćku, možda će vam saznanje…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?