...
TRENUTNO13:20 - 14:00Gost O radija

Lifestyle / Kuhinja

Piletina na kineski

06.02.2020.

Za danas su vam potrebni samo kineski štapići i prazan stomak.

.

Potrebno: Pileće meso - file (belo meso), mešavina povrća za kinesku klopu, soja sos, so, biber.

Priprema: U dubokom tiganju, na malo ulja i maslaca, prodinstajte pileći file isečen na trake. Čim dobije zlatnu boju, izvadite napolje i na istom ulju propržite povrće, prethodno kratko blanširano.

Nakon pet minuta, vratite meso i sve zajedno pržite još desetak minuta, uz dodavanje soja sosa i začina.

Za ovo jelo pirinač je stvar ukusa. Može, a i ne mora. Prijatno.

Možda te još zanima:

.

Kidana svinjetina iz rerne

Kako bismo vas nagovorili da vreme i dalje provodite kod kuće, pripremili smo recept koji zahteva mnogo vremena, ali malo…

.

Zapečene tikvice

Potrebno: pet mladih tikvica srednje veličine, 500 grama mešanog mlevenog mesa, 300 grama pirinča (okruglog zrna, lepše je), pola litra soka od paradajza,…

.

Naučite da kuvate na najlakši način

Jedan od najboljih načina kako možemo iskoristi višak slobodnog vremena je posvetiti se čarima kuvanja.

.

Prženice iz rerne

Doručak za ručak, ručak za večeru.

.

Karantin ishrana: voda je obavezna, sa hranom umereno

Doba izolacije i gotovo stalnog boravka kod kuće vratilo nas je na neke kućne poslove kojima smo možda želeli više…

.

Nešto drugačiji burito

Šta je ono što priziva osmeh na lice i tera sive oblake? Svakako, hrana. Spremili smo jednu srolanu poslasticu. Burito…

  • 11:40 O tome se priča
  • 12:00 Leto na O radiju
  • 13:20 Gost O radija
  • 14:00 Škripa
  • 15:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo