...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Marko

Lifestyle / Kuhinja

Piletina na kineski

06.02.2020.

Za danas su vam potrebni samo kineski štapići i prazan stomak.

.

Potrebno: Pileće meso - file (belo meso), mešavina povrća za kinesku klopu, soja sos, so, biber.

Priprema: U dubokom tiganju, na malo ulja i maslaca, prodinstajte pileći file isečen na trake. Čim dobije zlatnu boju, izvadite napolje i na istom ulju propržite povrće, prethodno kratko blanširano.

Nakon pet minuta, vratite meso i sve zajedno pržite još desetak minuta, uz dodavanje soja sosa i začina.

Za ovo jelo pirinač je stvar ukusa. Može, a i ne mora. Prijatno.

Možda te još zanima:

.

Testenina sa pečurkama

Testo nam za sreću treba.

.

Kupusarke za zimski dan

Ako vam se jede nešto što se ukratko može opisati kao poezija mirisa i ukusa, onda je ovaj recept kao…

.

Bogat pileći file

Brzo, fino i prejednostavno.

.

Pivokosa: Nisu bitni lajkovi, već ljudi koji prilaze

Bilo da je znate kao devojku koja "neće niđe" za Novu godinu, autorku vloga "Kuvanje bez recepta", Pivokosu, vlasnicu Kukićina…

.

Zapečeno meso i karfiol

Verujemo da vam je danas posebno teško da ustanete i napravite nešto za klopu. I najmanje što vam je u…

.

Svako treba da poseti Meksiko

Postojanje meksičkih serija učinilo je da mnogi od nas steknu utisak kako je Meksiko baš tu, nedaleko od nas i…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 Za i protiv

Kalendar događaja

Februar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo