...
TRENUTNO16:00 - 17:20Leto na O radiju

Lifestyle / Kuhinja

Bogat pileći file

23.01.2020.

Brzo, fino i prejednostavno.

.

Potrebno: File pilećeg belog mesa, avokado, zelena salata, čeri paradajz, balzamiko, začini.

Priprema: File mesa marinirajte u začinima po izboru. Od soja ili terijaki sosa, do začina poput soli i bibera. Bukvalno šta god da imate kod kuće. Na ugrejanom ulju ispečete file koji se isekli na tanje šnicle. Dovoljno je oko četiri minuta sa svake strane.

Dok se meso peče imate vremena da pripremite čeri paradajz koji nakon mesa takođe ispečete na ulju (dok ne omekša). Očistite avokado i isecite ga na kriške i napravite salatu koju začinite po ukusu. Kada sve stavite na tanjir prelijte balsamikom, divite se i uživajte u delu svojih ruku. Prijatno!

Možda te još zanima:

.

Kidana svinjetina iz rerne

Kako bismo vas nagovorili da vreme i dalje provodite kod kuće, pripremili smo recept koji zahteva mnogo vremena, ali malo…

.

Zapečene tikvice

Potrebno: pet mladih tikvica srednje veličine, 500 grama mešanog mlevenog mesa, 300 grama pirinča (okruglog zrna, lepše je), pola litra soka od paradajza,…

.

Naučite da kuvate na najlakši način

Jedan od najboljih načina kako možemo iskoristi višak slobodnog vremena je posvetiti se čarima kuvanja.

.

Prženice iz rerne

Doručak za ručak, ručak za večeru.

.

Proleće na tanjiru

Ako ne možete da izađete napolje i uživate u proleću u meri u kojoj biste hteli, to ne znači da…

.

Pileća džigerica sa pireom

Na meniju nam je pileća džigerica sa pireom.

  • 15:00 Leto na O radiju
  • 15:40 O tome se priča
  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo