...
TRENUTNO17:00 - 18:00Radio Grafiti

Lifestyle

Kookosinela vam donosi bjuti savete

25.10.2015.

Bjuti blogovi postaju sve popularniji u Srbiji, a mlade autorke trude se da vam putem svojih objava pomognu pri odabiru prozivoda za negu kose, lica kao i pri odabiru kvalitetne šminke. Dvadesetdvogodišnja Nataša Jokić je nova u bjuti blogingu, ali čak pri prvoj poseti na sajt odaje utisak iskusne blogerke.

.

Kookosinela postoji svega dva meseca, a već je prikupila simpatije mnogih dama i momaka koji paze na svoj izgled i trude se da koriste kvalitetne proizvode. Natašin bjuti blog definitivno izdvajaju fotografije koje ovoj pink bjuti stranici daju poseban ugođaj. Stranica poseduje i izdvojen deo za sva pitanja i komentare koje možete da pošaljete direktno autorki. Kako sama kaže, pokušava da piše o kozmetičkim proizvodima, proizvodima za ulepšavanje kao i jeftinim uradi sam savetima.

"Imala sam previše slobodnog vremena ali i želju da pomognem ljudima ukoliko ne mogu da se odluče koji proizvod da kupe. Ja kada želim da kupim neki proizvod prvo guglujem recenzije i tek onda pazarim, tako da je bilo potpuno prirodno da počnem da se bavim time", rekla je Nataša.

fotografija2 jpg

Kookosinela poseduje odlično smišljen dizajn stranice na kojem možete veoma lako naći željeni proizvod. Iako je Nataša u ovome nova, savetuje buduće blogere o najefikasnijim načinima promocije svog rada.

"Za početak potrebno je da imaju neko osnovno znanje o onome što pišu, da ne bi došlo do toga da kopiraju tuđe sadržaje. Naravno moraju to da vole i da imaju dovoljno slobodnog vremena" kazala je Nataša i dodala da je samo pitanje vremena kad će vam se to sve isplatiti.

Ovo je definitivno blog na kojem možete pronaći recenzije onih malo manje popularnih ali ipak kvalitetnih proizvoda. Nataša se nada da će uz pomoć fejsbuka i saradnje sa Serbian Beauty Bloger portalom uspeti da poboljša čitanost bloga. Kao najbolji način promocije pominje Fejsbuk jer je on trenutno najaktuelnije virtualno mesto među mladima.

fotografija3 jpg

Ukoliko želite da saznate koja je boja ruža trenutno aktuelna ili kako da zaštitite kosu tokom zime preporučujemo vam da posetite Kookosinela blog.

 

Lea Kotlica

Možda te još zanima:

.

Jednostavni bjuti saveti koje možete isprobati u karantinu

Činjenicu da smo po ceo dan kod kuće možemo iskoristiti da se posvetimo sebi. Ne, nemojte misliti da je ovo…

.

Sveprisutna digitalna kozmetika

Dok regularne kamere na fotoaparatima i telefonima pokazuju manje-više realnu sliku o tome kako stvarno izgledamo, Snepčet i Instagram kamere,…

.

Da li je Portugal idealno mesto za život?

Jedan od najinteresantnijih, najegzotičnijih gradova koji mogu da se vide u Evropi svakako je Lisabon. Doći do ovog grada iz…

.

Kako je hrana osvojila društvene mreže?

Hrana je jednostavno deo svakodnevice. Bilo da sam spremaš nešto, naručuješ dostavu, jedeš u menzi... Samim tim je i priodno…

.

Slaven stigne u kolicima tamo gde drugi ne kroče nogom

Ima nekih ljudi kojima, jednostavno, morate da se divite. Čiji su energija i strast prema životu zarazni. Jedan od njih…

.

Strip kao fragment (nad)realnosti

Novica Milivojević je ilustrator i strip autor iz Novog Sada. Svoje priče odevene u SF ikonografiju punu humora ali i…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo