...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Marko

Lifestyle

Kookosinela vam donosi bjuti savete

25.10.2015.

Bjuti blogovi postaju sve popularniji u Srbiji, a mlade autorke trude se da vam putem svojih objava pomognu pri odabiru prozivoda za negu kose, lica kao i pri odabiru kvalitetne šminke. Dvadesetdvogodišnja Nataša Jokić je nova u bjuti blogingu, ali čak pri prvoj poseti na sajt odaje utisak iskusne blogerke.

.

Kookosinela postoji svega dva meseca, a već je prikupila simpatije mnogih dama i momaka koji paze na svoj izgled i trude se da koriste kvalitetne proizvode. Natašin bjuti blog definitivno izdvajaju fotografije koje ovoj pink bjuti stranici daju poseban ugođaj. Stranica poseduje i izdvojen deo za sva pitanja i komentare koje možete da pošaljete direktno autorki. Kako sama kaže, pokušava da piše o kozmetičkim proizvodima, proizvodima za ulepšavanje kao i jeftinim uradi sam savetima.

"Imala sam previše slobodnog vremena ali i želju da pomognem ljudima ukoliko ne mogu da se odluče koji proizvod da kupe. Ja kada želim da kupim neki proizvod prvo guglujem recenzije i tek onda pazarim, tako da je bilo potpuno prirodno da počnem da se bavim time", rekla je Nataša.

fotografija2 jpg

Kookosinela poseduje odlično smišljen dizajn stranice na kojem možete veoma lako naći željeni proizvod. Iako je Nataša u ovome nova, savetuje buduće blogere o najefikasnijim načinima promocije svog rada.

"Za početak potrebno je da imaju neko osnovno znanje o onome što pišu, da ne bi došlo do toga da kopiraju tuđe sadržaje. Naravno moraju to da vole i da imaju dovoljno slobodnog vremena" kazala je Nataša i dodala da je samo pitanje vremena kad će vam se to sve isplatiti.

Ovo je definitivno blog na kojem možete pronaći recenzije onih malo manje popularnih ali ipak kvalitetnih proizvoda. Nataša se nada da će uz pomoć fejsbuka i saradnje sa Serbian Beauty Bloger portalom uspeti da poboljša čitanost bloga. Kao najbolji način promocije pominje Fejsbuk jer je on trenutno najaktuelnije virtualno mesto među mladima.

fotografija3 jpg

Ukoliko želite da saznate koja je boja ruža trenutno aktuelna ili kako da zaštitite kosu tokom zime preporučujemo vam da posetite Kookosinela blog.

 

Lea Kotlica

Možda te još zanima:

.

Sveprisutna digitalna kozmetika

Dok regularne kamere na fotoaparatima i telefonima pokazuju manje-više realnu sliku o tome kako stvarno izgledamo, Snepčet i Instagram kamere,…

.

Mladima nedostaje svest o sopstvenim mogućnostima

Da li ste se nekad zapitali šta sve možete da uradite u jednom danu? Jelena Mirić je u isto vreme…

.

GourmAna: Ljubav ka hrani mi je u DNK

Kada na hranu gledate kao na člana porodice, a ne kao na nužno zlo, onda je jasno da ste zapatili…

.

Posetite Laughing Squid

Ako vas zabavljaju otkačene stvari, a volite da istražujete, donosimo vam odličan sajt.

.

Bajkovita lokacija za bajkovito Prerazmišljavanje

Peto izdanje razmene knjiga koje organizuju autori bloga Prerazmišljavanje, dobilo je novu lokaciju. U pitanju je Kulturna stanica Eđšeg, a…

.

Osvežite ličnu biblioteku

Peta razmena knjiga koju organizuje blog Prerazmišljavanje biće održana u nedelju 21. oktobra u kulturnoj stanici Eđšeg, od 14 do…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Kalendar događaja

Februar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo