.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo

Počinje ciklus predavanja "Budi bolji"

12.10.2017.

TIM Centar organizuje besplatna predavanja o unapređenju kvaliteta života, koja će se baviti vitalnim aspektima funkcionisanja na poslu, u partnerskim odnosima, u porodici i prema sebi, a prvo u nizu održava se u petak, 13. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada.

.

Psihološkinja Dragana Okanović govoriće na temu "Lepše je sa (organizacijskom) kulturom. Kako uskladiti lične i kompanijske vrednosti?" i baviti se pitanjima da li je organizacijska kultura isto što i kulturno ponašanje u organizaciji, kako se razvija kultura neke organizacije i kako da je prepoznamo, te šta raditi kada se lične vrednosti ne poklapaju sa organizacijskim.

Drugo predavanje održava se 8. decembra, kada će psihološkinja Jana Kukić govoriti na temu "Budi bolji samom sebi – Od laganja (samog sebe) do odlaganja", a namenjeno je onima koji ne žele da svoje ciljeve odlažu za narednu godinu.

O roditeljstvu će biti reči na trećem predavanju koje se održava 9. februara 2018. godine kada će specijalistkinje medicinske psihologije Olja Dukić i Jela Srdanović Maraš, govoriti na temu "Dileme u roditeljstvu: kako izbeći osećanje krivice?". Poslednje predavanje u ciklusu održava se 6. aprila 2018. godine i baviće se temom ljubavi i partnerskih odnosa, a o tome kako do zdrave veze pričaće psihološkinja Dragana Jelić.

Radionice su deo projekta "Budi bolji" koji TIM Centar sprovodi zajedno sa novosadskim Kulturnim centrom, u kom se predavanja održavaju. Kulturni centar Novog Sada nalazi se u Katoličkoj porti 5, a predavanja počinju u 19 časova.

J. Z. 

.
Tetoviranje u Srbiji postalo je uobičajena pojava i gotovo da nema svetskog trenda koji se ne zapati i kod nas. Ljudi koji žele…
.
Udruženje "Prevent" iz Novog Sada organizuje u petak 15.decembra u hotelu "Park" konferenciju "Sigurna okolina za seksualne radnice".…
.
Zakon kaže da je autorsko delo originalna duhovna tvorevina, izražena u određenoj formi, bez obzira na njegovu umetničku, naučnu…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2017.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Koja jelka je za vas prava?