.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo

Počinje ciklus predavanja "Budi bolji"

12.10.2017.

TIM Centar organizuje besplatna predavanja o unapređenju kvaliteta života, koja će se baviti vitalnim aspektima funkcionisanja na poslu, u partnerskim odnosima, u porodici i prema sebi, a prvo u nizu održava se u petak, 13. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada.

.

Psihološkinja Dragana Okanović govoriće na temu "Lepše je sa (organizacijskom) kulturom. Kako uskladiti lične i kompanijske vrednosti?" i baviti se pitanjima da li je organizacijska kultura isto što i kulturno ponašanje u organizaciji, kako se razvija kultura neke organizacije i kako da je prepoznamo, te šta raditi kada se lične vrednosti ne poklapaju sa organizacijskim.

Drugo predavanje održava se 8. decembra, kada će psihološkinja Jana Kukić govoriti na temu "Budi bolji samom sebi – Od laganja (samog sebe) do odlaganja", a namenjeno je onima koji ne žele da svoje ciljeve odlažu za narednu godinu.

O roditeljstvu će biti reči na trećem predavanju koje se održava 9. februara 2018. godine kada će specijalistkinje medicinske psihologije Olja Dukić i Jela Srdanović Maraš, govoriti na temu "Dileme u roditeljstvu: kako izbeći osećanje krivice?". Poslednje predavanje u ciklusu održava se 6. aprila 2018. godine i baviće se temom ljubavi i partnerskih odnosa, a o tome kako do zdrave veze pričaće psihološkinja Dragana Jelić.

Radionice su deo projekta "Budi bolji" koji TIM Centar sprovodi zajedno sa novosadskim Kulturnim centrom, u kom se predavanja održavaju. Kulturni centar Novog Sada nalazi se u Katoličkoj porti 5, a predavanja počinju u 19 časova.

J. Z. 

.
Udruženje Mame Novosađanke u subotu 24. februara, od 10 do 20 časova, u tržnom centru Mercator organizuje treći "Mama biznis…
.
Od kada se pojavio na virtuelnom tržištu, Bitkoin je prošao trnovit put od vica do ozbiljne prilike za bogaćenje, ali i gubljenje…
.
Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu organizuje "Dan otvorenih vrata" u subotu 24. februara, u periodu od 10 do 14 časova.
Program
Kalendar događaja
Februar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    
Anketa

Da li čitate elektronske knjige?