...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Stipendije za diplomce

18.08.2015.

Kompanija Somboled, koja posluje u okviru francuske Lactalis grupe, otvorila je poziv za zainteresovane diplomce da se prijave za program stipendija postdiplomskih studija na fakultetu L'Ecole Supérieure d' Agriculture (ESA) u Anžeu u Francuskoj. Program traje dve godine i biće realizovan tokom školske 2016/2018. godine.

.

Izabrani kandidati dobiće i plaćenu praksu u pokroviteljskoj kompaniji, kao i mogućnost zaposlenja u Somboledu po povratku u Srbiju. Pravo učešća na konkursu imaju kandidati koji do 1. septembra 2016. godine imaju ispod 26 godina.

Poziv je otvoren za svršene studente ili studente završne godine četvorogodišnjih osnovnih studija ili master studija na Tehnološkom (smer Prehrambena tehnologija), Poljoprivrednom ili Fakultetu veterinarske medicine.

Neophodno je odlično znanje engleskog jezika - nivo B1. Izabrani studenti imaće organizovan intenzivni kurs francuskog jezika. Svim polaznicima programa biće pokriveni troškovi puta, školarine i osiguranja.

Formular za prijavu možete pronaći registracijom na linku http://olage.groupe-esa.com/, apliciranjem za program Engineer-Master's Degree – Sandwich Course: Company Sponsored.

Rok za prijavu je 30. septembar.

Dodatne informacije o uslovima, načinu prijavljivanja i selekcije, možete dobiti putem mejla posao@rs.lactalis.com ili pronaći na sajtu kompanije Somboled www.somboled.rs.

 Izvor:RTV

Možda te još zanima:

.

Studiranje u Americi

U ponedeljak 25. marta i utorak 26. marta, od 17 časova, gosti Američkog kutka Novi Sad biće savetnici iz Međunarodnog…

.

Studirajte u Francuskoj

Francuski institut u Srbiji poziva sve studente na Dan otvorenih vrata u četvrtak, 7. marta od 15 do 18 časova. 

.

Studiraj u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj

Ukoliko želiš da studiraš na engleskom jeziku u najrazvijenijim evropskim zemljama i da tako osiguraš svoju budućnost, poseti sajam pod…

.

Stipendije za istraživački boravak u Nemačkoj

Nemačka fondacija za životnu sredinu (Deutsche Bundesstiftung Umwelt - DBU) objavila je informaciju o stalno otvorenom konkursu za stipendije za…

.

Stipendije Vlade Slovačke

Ministarstvo prosvete, nauke, istraživanja i sporta Vlade Republike Slovačke raspisalo je konkurs za dodelu međunarodnih stipendija. 

.

Prezentacija o školovanju u Francuskoj u Nišu

Francuski institut u Nišui će u sredu 6. decembra ugostiti dve predstavnice iz Campus France kancelarije. 

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo