...
TRENUTNO16:40 - 17:00O tome se priča

Društvo / Obrazovanje

Stipendije za diplomce

18.08.2015.

Kompanija Somboled, koja posluje u okviru francuske Lactalis grupe, otvorila je poziv za zainteresovane diplomce da se prijave za program stipendija postdiplomskih studija na fakultetu L'Ecole Supérieure d' Agriculture (ESA) u Anžeu u Francuskoj. Program traje dve godine i biće realizovan tokom školske 2016/2018. godine.

.

Izabrani kandidati dobiće i plaćenu praksu u pokroviteljskoj kompaniji, kao i mogućnost zaposlenja u Somboledu po povratku u Srbiju. Pravo učešća na konkursu imaju kandidati koji do 1. septembra 2016. godine imaju ispod 26 godina.

Poziv je otvoren za svršene studente ili studente završne godine četvorogodišnjih osnovnih studija ili master studija na Tehnološkom (smer Prehrambena tehnologija), Poljoprivrednom ili Fakultetu veterinarske medicine.

Neophodno je odlično znanje engleskog jezika - nivo B1. Izabrani studenti imaće organizovan intenzivni kurs francuskog jezika. Svim polaznicima programa biće pokriveni troškovi puta, školarine i osiguranja.

Formular za prijavu možete pronaći registracijom na linku http://olage.groupe-esa.com/, apliciranjem za program Engineer-Master's Degree – Sandwich Course: Company Sponsored.

Rok za prijavu je 30. septembar.

Dodatne informacije o uslovima, načinu prijavljivanja i selekcije, možete dobiti putem mejla posao@rs.lactalis.com ili pronaći na sajtu kompanije Somboled www.somboled.rs.

 Izvor:RTV

Možda te još zanima:

.

Studentski krediti popularniji od stipendija

Studenti predstavljaju jednu od najosetljivijih društvenih grupa kada su finansije u pitanju i tokom studiranja im je često potrebno više…

.

Stipendije za studente ekonomije i prava

Studenti i diplomci u oblastima ekonomije i prava iz Srbije i regiona mogu da se do 5. decembra prijave na…

.

Stipendije za master na IED

Istituto Europeo di Design (IED) raspisao je konkurs za stipendije na master programima za internacionalne studente. Biće podeljeno 38 stipendija…

.

Prezentacija stipendija za studiranje u Americi

Prezentacija njujorškog St. Francis koledža i njegovih stipendija biće održana u utorak 29. maja u Američkom kutku u 18:30 h.

.

Regionalne stipendije za violiniste i pijaniste

Multikultivator servis za razvoj kulture i umetnosti i Centar za edukaciju i umetnost življenja "Synesthesia 7" u saradnji sa Fakultetom…

.

Prezentacija studija i stipendija u Francuskoj

Francuski institut u Novom Sadu pozvao je sve zainteresovane za studijske ili istraživačke projekte u Francuskoj da u sredu 13.…

  • 15:50 Leto na O radiju
  • 16:10 Gost O radija
  • 16:40 O tome se priča
  • 17:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo