...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Studiraj u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj

27.02.2024.

Ukoliko želiš da studiraš na engleskom jeziku u najrazvijenijim evropskim zemljama i da tako osiguraš svoju budućnost, poseti sajam pod nazivom "Study in Germany, Austria & Switzerland". Na sajmu, koji organizuje Via Academica, predstaviće se najpoznatiji univerziteti iz ovih zemalja. Akcenat će biti na programima osnovnih i master studija na engleskom jeziku.

.

Foto: Via Academica

Sajam će biti održan 15. marta online na Via virtuelnoj platformi i 17. marta u Moxy Belgrade hotelu. Svi zainteresovani mogu da se prijave ovde, a učešće je besplatno. Nakon što se registruješ, na mail će ti stizati sve informacije i uputstva. 

"Study in Germany, Austria & Switzerland" namenjen je svim studentima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Hrvatske koji žele da saznaju više o opcijama i mogućnostima studija na engleskom jeziku u državama nemačkog govornog područja.

Imaćeš jedinstvenu priliku da upoznaš predstavnike univerziteta iz Nemačke, Austrije i Švajcarske i da ih pitaš sve što te zanima.Ukoliko događaju prisustvuješ online, live chat će ti omogućiti direktnu komunikaciju sa Via mentorima i predstavnicima univerziteta. Saznaćeš sve o programima, školarinama i stipendijama na univerzitetima u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, a na raspolaganju su ti i brošure sa informacijama o kampusima. Na sajmu možeš da zakažeš 1 na 1 razgovor sa predstavnicima univerziteta. 

A. K.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Studiranje u Americi

U ponedeljak 25. marta i utorak 26. marta, od 17 časova, gosti Američkog kutka Novi Sad biće savetnici iz Međunarodnog…

.

Studirajte u Francuskoj

Francuski institut u Srbiji poziva sve studente na Dan otvorenih vrata u četvrtak, 7. marta od 15 do 18 časova. 

.

Stipendije za istraživački boravak u Nemačkoj

Nemačka fondacija za životnu sredinu (Deutsche Bundesstiftung Umwelt - DBU) objavila je informaciju o stalno otvorenom konkursu za stipendije za…

.

Stipendije Vlade Slovačke

Ministarstvo prosvete, nauke, istraživanja i sporta Vlade Republike Slovačke raspisalo je konkurs za dodelu međunarodnih stipendija. 

.

Prezentacija o školovanju u Francuskoj u Nišu

Francuski institut u Nišui će u sredu 6. decembra ugostiti dve predstavnice iz Campus France kancelarije. 

.

Vebinar o omladinskim razmenama

Informativni centar Fondacije Tempus organizuje vebinar pod nazivom “Putuj u inostranstvo kroz omladinske razmene”. Vebinar je namenjen mladima od 13…

  • 14:00 ŠpacirBećar
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo