...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Studiranje u Americi

21.03.2024.

U ponedeljak 25. marta i utorak 26. marta, od 17 časova, gosti Američkog kutka Novi Sad biće savetnici iz Međunarodnog akademskog centra (IACBG, EducationUSA Srbija) i održaće prezentaciju o prijavljivanju na studije i odgovarati na pitanja vezana za studiranje u Sjedinjenim Američkim Državama.

.

Foto: Promo

Ovo će biti prilika da porazgovarate sa stručnjacima koji imaju više od 20 godina iskustva u toj oblasti i više hiljada zadovoljnih studenata koji su uspeli da se upišu na američke univerzitete, a većina njih i obezbedi stipendije za odabrane studije. Na prezentacije su dobrodošli srednjoškolci, studenti, roditelji kao i zainteresovani nastavnici koji takođe mogu dobiti aktuelne i pravovremene informacije o mogućnostima obrazovanja u SAD. 

U ponedeljak 25. marta, moći ćete da saznate nešto više o upisu na osnovne studije, tačnije na koledže i univerzitete u Americi koji se upuisuju nakon srednje škole. Kako pronaći koledž, prijaviti se za najbolje opcije i tražiti sportske i akademske stipendije samo su neke od mnogobrojnih tema koje će biti obuhvaćene na ovoj prezentaciji.

U utorak 26. marta, fokus će biti na postdiplomskim studijama, tačnije master i doktorskim studijskim programima u Americi kao i odgovarajućim mogućnostima za dobijanje stipendije.

Na obe prezentacije pričaće se o motivacionim pismima, pretraživanju i prijavljivanju na različite studijske programe, pismima preporuke i svemu što vas interesuje o nastavku obrazovanja u Americi.

Prezentacije i razgovori sa zainteresovanima su besplatni, prijave su obavezne i možete se prijaviti ovde

A. K.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Bolji eseji za upis na koledž

Američki kutak započinje seriju radionica kojima želi da pruži podršku studentima i studentkinjama da se prijave na međunarodne univerzitete posebno…

.

Poziv za buduće producente

Ukoliko te zanima kako nastaje jedan umetnički projekat i koja je uloga pozorišnog producenta u njemu, prijavi se na program…

.

Kako se prijaviti za BOLD male grantove

U sredu 10. aprila od 16 časova u Američkom kutku u Novom Sadu biće održana radionica “Kako se prijaviti za BOLD…

.

Frankofona pričaonica u Novom Sadu

Francuski institut i EU info point u Novom Sadu, pozivaju vas na frankofonu pričaonicu pod nazivom “Francophonie - Frankofonija” koja…

.

Muzička radionica u Američkom kutku

Muzička radionica pod nazivom "Melodija vode" biće održana 24. marta u Američkom kutku. Radionice je deo projekta OneBeat Balkans koju…

.

Šta nakon srednje škole?

Tempus fondacija organizuje vebinar za srednjoškolce pod nazivom "Šta nakon srednje škole - koraci u izboru studijskog programa".

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo