...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Besplatna akademija "mekih" veština

26.10.2016.

Na fakultetima i kursevima možemo mnogo toga da naučimo i tokom vremena možda ćemo savladati i kako da komuniciramo sa različitim tipovima ljudi, ali nekako se čini da nam je baš za to potrebno najviše vremena. Kako ne biste lupali glavu godinama, možete besplatno da budete polaznik Soft Skills Akademije! 

.

Seminar Soft Skills Akademije je besplatan i traje četiri dana, podeljena u dva vikenda u novembru (12-13. i 19-20. novembar), s ciljem da podstakne studente da rade na ličnom usavršavanju i da podigne svest o značaju "mekih" veština. Tokom seminara, 45 odabranih studenata će pohađati radionice i predavanja na temu "Komunikacione veštine i liderstvo", pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri.

Organizacija studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, treći put organizuje seminar Soft Skills Academy koji je namenjen studentima svih fakulteta, viših i visokih škola iz Novog Sada.

"Prijave traju do 4. novembra, a popunjava se formular koji se nalazi na sajtu i sadrži ime i prezime, pol, kontakt telefon, e-mail - osnovne podatke. Studenti će biti rangirani na osnovu godina studija i motivacionog pisma, tako da su to polja na koja se najviše obraća pažnja. Motivaciono pismo treba da ima između 100 i 600 reči i ono je presudno pri odabiru polaznika seminara", kaže Simona Marić iz EESTEC-a.

Polaznici će dobiti savete na temu komunikacije, inspiracije, podsticanja, kako sebe tako i drugih, kao i ostvarivanja ciljeva kroz metode predstavljanja, pregovaranja, ubeđivanja i saradnje sa drugima. Treninge i predavanja će voditi predstavnici raznih kompanija, stručnjaci iz oblasti kao i međunarodni sertifikovani EESTEC treneri.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Unapredi svoje sposobnosti

“Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti” je internacionalni projekat koji EESTEC, Lokalni Komitet Beograd organizuje već 14 godina. Ove godine…

.

Poboljšaj profesionalne veštine

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC i ove godine organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština "Soft Skills Academy" za sve zainteresovane…

.

Cybersecurity EESTech Challenge

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC, lokalni komitet Beograd četvrti put organizuje internacionalno takmičenje EESTech Challenge. Tema ovogodišnjeg takmičenja je Cybersecurity.

.

IT konferencija: studenti i stručnjaci na jednom mestu

U Novom Sadu nedavno je održana prva IT konferencija "VE:Conf From 0 to 1" u kojoj je učestvovalo dve stotine…

.

"Insekticid" ide na finale u Minhen

Nakon takmičenja u kome su učesnici 12 sati smišljali rešenje za takozvanu "Pametnu farmu", novosadski EESTech Challenge dobio je svog…

.

EESTech Challenge 2. marta u Novom Sadu

EESTech Challenge Novi Sad je internacionalno takmičenje čiji je cilj da poveže ambiciozne studente širom Evrope i omogući im sticanje…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo