...
TRENUTNO19:30 - 19:45Pesma dana

Lifestyle / Kuhinja

Prženice iz rerne

23.04.2020.

Doručak za ručak, ručak za večeru.

.

Photo: whatanindianrecipe

Potrebno: Osam kriški hleba, četiri jajeta, pola šolje mleka, četiri kašike ulja, so, biber, 100 grama rendanog sira, 100 grama šunke iseckane na kockice, maslac, praziluk.

Priprema: Hleb premažite maslacem i poređajte u tepsiju. Umutite jaja sa mlekom i uljem, dodajte začine, praziluk, sir i šunku i sve pomešajte.

Kasikom polako prelijte pripremljenu smesu preko hleba. Pecite u rerni samo sa gornjim grejačem 12-15 minuta ili dok fino ne porumene. Prijatno!

Možda te još zanima:

.

Film "Meni" kriv za zatvaranje restorana?

Restoran "Noma" u Kopenhagenu koji je više puta proglašavan za najbolji na svetu, najavio je da će od sledeće godine…

.

Overcooked: Kuvanje bez recepta!

Ako ne volite da vidite sudoperu punu prljavih sudova, ako ne volite da vam prsti mirišu na crni luk, ako…

.

Solidarnost, a ne milostinja

Kao i većina dobrih stvari sa ovih prostora, tako je i ova priča nastala kao komšijska. U aprilu prošle godine,…

.

Autentični umami Japana

Razvoj jednog grada i njegov napredak ogleda se kroz mnogo segmenata. Između ostalog, kulturna i turistička ponuda, arhitektura, predstavljanje sopstvene…

.

Gladnih sve više u svetu koji baca hranu

Međunarodni dan svesti o bacanju hrane i umanjenju zagađenja obeležava se od 2019. godine i već u drugoj sezoni dobija…

.

Kidana svinjetina iz rerne

Kako bismo vas nagovorili da vreme i dalje provodite kod kuće, pripremili smo recept koji zahteva mnogo vremena, ali malo…

  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Radio Gruvanje

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo