...
TRENUTNO19:10 - 19:20Vredi pročitati

Lifestyle / Kuhinja

Proleće na tanjiru

16.04.2020.

Ako ne možete da izađete napolje i uživate u proleću u meri u kojoj biste hteli, to ne znači da ono ne može da dođe kod vas. 

.

Potrebno: Mladi krompir, spanać, slanina, ulje, brašno, beli luk, mleko i začini.

Postupak: Krompir skuvate, spanać blanširate i sitno ga iseckate. Na zagrejanom ulju kratko upržite beli luk i jednu kašiku brašna. Kad porumeni, dodajte iseckani spanać i mleko, do željene gustine. Slaninu prepržite i prijatno!

Pro tip: Uz ovo savršeno ide salata od krastavaca, rotkvica i mladog luka. 

Možda te još zanima:

.

Film "Meni" kriv za zatvaranje restorana?

Restoran "Noma" u Kopenhagenu koji je više puta proglašavan za najbolji na svetu, najavio je da će od sledeće godine…

.

Overcooked: Kuvanje bez recepta!

Ako ne volite da vidite sudoperu punu prljavih sudova, ako ne volite da vam prsti mirišu na crni luk, ako…

.

Solidarnost, a ne milostinja

Kao i većina dobrih stvari sa ovih prostora, tako je i ova priča nastala kao komšijska. U aprilu prošle godine,…

.

Autentični umami Japana

Razvoj jednog grada i njegov napredak ogleda se kroz mnogo segmenata. Između ostalog, kulturna i turistička ponuda, arhitektura, predstavljanje sopstvene…

.

Gladnih sve više u svetu koji baca hranu

Međunarodni dan svesti o bacanju hrane i umanjenju zagađenja obeležava se od 2019. godine i već u drugoj sezoni dobija…

.

Kidana svinjetina iz rerne

Kako bismo vas nagovorili da vreme i dalje provodite kod kuće, pripremili smo recept koji zahteva mnogo vremena, ali malo…

  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo