...
TRENUTNO23:00 - 00:00IN teen

Lifestyle / Kuhinja

Pileća džigerica sa pireom

10.04.2020.

Na meniju nam je pileća džigerica sa pireom.

.

Potrebno: veća glavica crnog luka, 2-3 čena belog luka, pakovanje pileće džigerice, so, biber, vegeta, ulje, brašno, aleva paprika. 

Priprema: Na ulju ispržiti sitno seckan crni i beli luk i to kratko, samo da blago promeni boju, pa odmah dodati seckanu džigericu i pržiti nekoliko minuta stalno mešajuci. Začiniti i zaliti sve mlakom vodom, toliko da prekrije jelo za prst. Kuvajte na tihoj vatri oko jedan sat. Pred kraj pomešajte veću kasiku brašna sa alevom paprikom i hladnom vodom i umešajte u jelo. Pustite da prokrčka još nekoliko minuta i gotovo je.

Krompir skuvati i napraviti prilog. 

Prijatno!

Možda te još zanima:

.

Kidana svinjetina iz rerne

Kako bismo vas nagovorili da vreme i dalje provodite kod kuće, pripremili smo recept koji zahteva mnogo vremena, ali malo…

.

Zapečene tikvice

Potrebno: pet mladih tikvica srednje veličine, 500 grama mešanog mlevenog mesa, 300 grama pirinča (okruglog zrna, lepše je), pola litra soka od paradajza,…

.

Naučite da kuvate na najlakši način

Jedan od najboljih načina kako možemo iskoristi višak slobodnog vremena je posvetiti se čarima kuvanja.

.

Prženice iz rerne

Doručak za ručak, ručak za večeru.

.

Proleće na tanjiru

Ako ne možete da izađete napolje i uživate u proleću u meri u kojoj biste hteli, to ne znači da…

.

Proleće na tanjiru

Ako ne možete da izađete napolje i uživate u proleću u meri u kojoj biste hteli, to ne znači da…

  • 21:00 Bluegrass
  • 22:00 Superoperater
  • 23:00 IN teen

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo