...
TRENUTNO19:45 - 20:00Prava stvar

Lifestyle / Kuhinja

Pileća džigerica sa pireom

10.04.2020.

Na meniju nam je pileća džigerica sa pireom.

.

Potrebno: veća glavica crnog luka, 2-3 čena belog luka, pakovanje pileće džigerice, so, biber, vegeta, ulje, brašno, aleva paprika. 

Priprema: Na ulju ispržiti sitno seckan crni i beli luk i to kratko, samo da blago promeni boju, pa odmah dodati seckanu džigericu i pržiti nekoliko minuta stalno mešajuci. Začiniti i zaliti sve mlakom vodom, toliko da prekrije jelo za prst. Kuvajte na tihoj vatri oko jedan sat. Pred kraj pomešajte veću kasiku brašna sa alevom paprikom i hladnom vodom i umešajte u jelo. Pustite da prokrčka još nekoliko minuta i gotovo je.

Krompir skuvati i napraviti prilog. 

Prijatno!

Možda te još zanima:

.

Film "Meni" kriv za zatvaranje restorana?

Restoran "Noma" u Kopenhagenu koji je više puta proglašavan za najbolji na svetu, najavio je da će od sledeće godine…

.

Overcooked: Kuvanje bez recepta!

Ako ne volite da vidite sudoperu punu prljavih sudova, ako ne volite da vam prsti mirišu na crni luk, ako…

.

Solidarnost, a ne milostinja

Kao i većina dobrih stvari sa ovih prostora, tako je i ova priča nastala kao komšijska. U aprilu prošle godine,…

.

Autentični umami Japana

Razvoj jednog grada i njegov napredak ogleda se kroz mnogo segmenata. Između ostalog, kulturna i turistička ponuda, arhitektura, predstavljanje sopstvene…

.

Gladnih sve više u svetu koji baca hranu

Međunarodni dan svesti o bacanju hrane i umanjenju zagađenja obeležava se od 2019. godine i već u drugoj sezoni dobija…

.

Kidana svinjetina iz rerne

Kako bismo vas nagovorili da vreme i dalje provodite kod kuće, pripremili smo recept koji zahteva mnogo vremena, ali malo…

  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Radio Gruvanje
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo