...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Šta bi nateralo Kristijana Bejla da ponovo postane Betmen?

30.06.2022.

Kristijan Bejl je izjavio da bi pristao da ponovo igra Betmena, ali samo ako Kristofer Nolan ponovo sedne u rediteljsku stolicu.

.

Foto: YouTube / Movieclips Coming Soon

Glumac koji je legendarnog superheroja igrao u trilogiji "Mračni vitez", rekao je za Varajeti da, uprkos određenim glasinama, niko od njega nije tražio da se vrati toj ulozi. Međutim, ako bi ga Nolan zamolio da još jednom postane Betmen, Bejl tvrdi da bi njegov predlog odmah prihvatio.

"Imao sam pakt sa Krisom Nolanom. Rekli smo: 'Hajde da snimimo tri filma, ako budemo imali sreće da to uradimo. A onda da odemo, da se ne zadržavamo predugo'. Kada bi mi Kris rekao da ima da ispriča još jednu priču i da želi da je ispriča sa mnom, pristao bih", ističe glumac.

Bejl i Nolan su zajedno radili na filmovima "Batman Begins", "The Dark Knight" i "The Dark Knight Rises". Poslednja dva su ostvarila zaradu od preko milijardu dolara po filmu, prenosi "Daily Mail".

Kristijana trenutno gledamo u filmu "Tor: Ljubav i grom" gde igra ulogu u kojoj je još jednom pokazao svoju neverovatnu moć transformacije.

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Kristijan Bejl neprepoznatljiv u nastavku filma o Toru

Britanski glumac Kristijan Bejl u novom filmu "Thor: Love and Thunder" glumi zastrašujućeg negativca, a u trejleru izgleda potpuno neprepoznatljivo.

.

Početi iznova: od naftnog polja do Gotama

Najveći neprijatelj novog početka je strah. Najveći saveznik je nada.

.

Majkl Kiton i Ben Aflek u novom filmu igraju Brusa Vejna u paralelnim realnostima

Prvi trejler za film "Fleš" (The Flash) je konačno objavljen, a u njemu pored naslovnog junaka vidimo i Betmena.

.

Novi Betmen, sa Patisonom, u bioskopima 2025. godine

Studio Warner Bros. potvrdio je datum izlaska nastavka filma Betmen, s Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi.

.

Stevan Subić: Rad na Ridleru je ekstremna uživancija

Kada domaći umetnik dobije priliku da stripove crta za američke gigante DC ili Marvel, to je znak velikog talenta. Ali,…

.

"The Batman": Dobar film koji je imao mnogo više potencijala

Početkom marta u bioskope je stigao "The Batman" - reboot filmske franšize jednog od najpopularnijih superheroja. Nakon veoma uspešne trilogije "The…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo